Zet uw bedrijf op de kaart met The Dare Company

Zet uw bedrijf op de kaart met The Dare Company

Herkent u dit ook? Al lopend naar de koelkast om een snack te pakken, maar ondertussen jezelf trakteren op die ene nieuwe handtas? Het jaar 2020 verslaat nu al alle records op het gebied van online shoppen. Het is daarom erg belangrijk dat u online goed vindbaar bent. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat online shoppen niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. Ondernemers ontkomen er ook niet meer aan om mee te gaan in deze trend.

 

(Nood)gedwongen een nieuwe weg inslaan

Waar we in het jaar 2019 nog geen idee hadden dat het coronavirus zoveel impact zou hebben op onze dagelijkse bezigheden, wordt in de tweede helft van 2020 weer hard gewerkt aan het ‘nieuwe normaal’. Ondernemers worden gedwongen om te leren omgaan met de nieuwe maatregelen, maar ook het meegaan met de trends die er op dit moment zijn is belangrijk. Zo is bijna 37% van de Nederlanders van plan om in de toekomst meer producten online te bestellen. Dit betekent dat de ondernemers uit hun comfortzone moeten stappen, dit is waar The Dare Company u graag bij helpt.

 

Online vindbaarheid

Helaas zullen we er allemaal aan moeten geloven dat het jaar 2020 in het teken staat van het coronavirus, maar dit creëert ook weer nieuwe mogelijkheden. Er is nu tijd om aandacht te besteden aan de online vindbaarheid van uw bedrijf. Zo helpen wij u graag om de website hoger in Google te krijgen en de vindbaarheid op de diverse socialmediaplatformen te verbeteren. Zo is de uitgelezen strategie om goed gevonden te worden het plaatsen van relevante content voor je doelgroep. Content die gewaardeerd wordt en linkjes, likes en followers oplevert. 

 

Één team, één taak

Ons voordeel is dat wij alle expertises hebben gebundeld onder één dak, of het nu gaat om het ontwikkelen van een website, een online marketingstrategie of om grafische vormgeving. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, onze klanten direct te woord staan en meegaan met de laatste trends. Website aanpassingen, check! Advertenties op Google, check! Design, check! Zoekmachine optimalisatie, check! Adverteren op Social media, check! Wij zijn een one-stop-shopping area voor alle marketing & communicatiediensten! Een win-win-win voor alle partijen.

 

Volledig uitbesteden

Wij begrijpen dat het jaar 2020 al voor genoeg stress heeft gezorgd. Daarom nemen wij graag uw online marketing uit handen. Zo hebben wij met trots al velen ondernemingen geholpen bij het beter online vindbaar maken, zoals: Shiki Sushi & Lounge en Vlietkinderen. Is 2020 het jaar waarin uw bedrijf eindelijk uit zijn comfortzone gaat stappen? The Dare Company helpt u hier graag bij. Kom gerust een keer langs voor een goed gesprek. Onze medewerkers staan klaar voor het geven van een gedegen advies.

 

The Dare Company | Oostzeedijk 90, 3063 BG Rotterdam | 010 522 33 32 | info@thedarecompany.com | www.thedarecompany.com

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer