Winnubst, de Haagse Beauty Expert

Winnubst, de Haagse Beauty Expert

Al meer dan 41 jaar vind je parfumerie Winnubst aan de van Hoytemastraat in het Benoordenhout. Hun beauty experts staan in deze fantastische parfumerie voor je klaar om je te adviseren over hun honderden! verschillende merken aan parfum, huidverzorging en make-up. En je geniet hier van heerlijke schoonheidsbehandelingen in één van hun 8 mooie salons.

 

The Story Of

Eigenaar Robin de Kievit vertelt dat hij jaren geleden de drogisterij/parfumerie van zijn vader overnam. Helaas werd het pand aan het Hobbemaplein door brand totaal verwoest. Hij ging niet bij de pakken neerzitten, maar belde collega’s of ze misschien bereid waren om hun parfumerie te verkopen. Meneer Winnubst zei ja en zo werd Robin in 2002 de nieuwe eigenaar van de locaties aan de Van Hoytemastraat en de Frederik Hendriklaan. Deze laatste locatie verkocht hij in 2005 aan Ici Paris XL.  In 2013 werd Parfumerie Winnubst franchisenemer van de Pour Vous keten, dat onder A.S. Watson valt. Hierdoor kunnen zij het beste advies blijven geven tegen de scherpste prijs. Robin: ‘Het Benoordenhout is een bijzondere plek, eigenlijk een dorp in de grote stad. Iedereen kent elkaar en de Van Hoytemastraat is een gezellige winkelstraat waar zelfs de koninklijke familie shopt”. 

 

Winnubst Pour Vous Parfumerie

Bedrijfsleidster Nicolette van der Knaap werkt al 28 jaar voor de familie De Kievit. “We hebben hier veel vaste klanten en een loyaal team van 21 beauty experts, dat altijd goed en eerlijk advies geeft. Tenminste dat is wat onze klanten aangeven zo fijn aan onze parfumerie te vinden en natuurlijk de gezelligheid.” Bij Pour Vous Parfumerie Winnubst vind je  een uitgebreid assortiment, wel honderden! verschillende merken, aan luxe geur-, make-up-, en huidverzorgingsproducten, maar ook sjaals, toilettassen, scheerkwasten, scheersets, spiegels, manicuresets en de panties van Wolford. 

In één van hun 8 rustgevende salons, kan je je heerlijk in de watten laten   leggen en genieten van een ontspannende en huidverbeterende schoonheidsbehandeling. De schoonheidsspecialisten zijn door de mooie merken Sisley, Lancôme, Sensai, Clarins, Shiseido en Esteée Lauder zelf opgeleid, zodat zij de merkspecifieke behandelingen kunnen uitvoeren. Iedere salon is ingericht en gespecialiseerd in één van de luxe merken. Op de Winnubst site lees je wat de behandeling per merk precies inhoudt, zodat je die behandeling kan boeken waar jouw huid, gezicht en/of lichaam, behoefte aan heeft. De pedicure heeft een eigen salon en de manicures met gellac worden in de parfumerie zelf gedaan. Voor het pijnloos waxen van je gezicht en lichaam wordt in de salon Lycon gebruikt, de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen. Je kan hier gewoon voor alles, wat beauty gerelateerd is, terecht. 

 

Nieuwe merken 

Na de grote verbouwing, werd de parfumerie op 29 februari jl. feestelijk heropend. Alleen begon kort daarna de corona crisis. De salons moesten acht weken dicht. De schoonheidsspecialisten zijn inmiddels met veel enthousiasme en vol gas weer aan de slag gegaan. Om toch in de bizarre tijd voor hun klanten te blijven zorgen kon je via de telefoon of mail je verzorgingsproducten blijven bestellen. Als je nu ook nog liever thuis blijft, wordt je bestelling nog steeds aan huis geleverd of opgestuurd. Ook hun nieuwe, exclusieve merken zoals het natuurlijke Engelse Pixi dat iedere huid een glow geeft, de vegan anti-aging producten van Rivoli Genève en de huisparfums van Maison Berger. Wil je op de hoogte blijven van al hun beauty nieuws, leuke aanbiedingen en acties? Houd dan hun site en social media in de gaten. 

 

Winnubst Pour Vous Parfumerie | Van Hoytemastraat 40, Den Haag | 070 324 7933 | www.parfumeriewinnubst.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer