Welkom bij Grand Salon!

FIJN U WEER TE ZIEN!

U weet allemaal dat wij bij Grand Salon het liefste alle wensen voor uw haarbehandelingen invullen. We denken graag mee, we kijken naar de vorm van uw gezicht en persoonlijke stijl ,naar de gelegenheid waar u een sparkling look voor wil creëren en dat doen we graag samen met u.

 

Toen we allemaal in Nederland werden geconfronteerd met het Covid-19 virus waren ook wij in eerste instantie even uit het veld geslagen. Onder andere vanwege regelgeving en onmiddellijke sluiting van onze haar boutique. Maar óók vanwege het gezéllige contact dat we niet meer hadden met onze geliefde klanten! Wij stylen onze gasten op de gewone dagen, maar ook op de méést belangrijke dagen in het leven. Dat hebben we gemist!!! 

We begrepen één ding snel: Alles  op álles zetten en van deze tijd te leren met elkaar. En als team zo goed mogelijk zorgen voor onze klanten. 

En onze klanten? We hoefden u niet eens te benaderen. Vanaf dag één zijn wij door u ondersteund! Met hart verwarmende woorden, lieve whatsapp berichtjes, aanmoedigende mailtjes , kaartjes en een honderdtal berichten op social media... en bovenal met loyaliteit. 

Met liefde en plezier zijn we onmiddellijk van start gegaan met de thuis uitgroei kleur pakketjes bekend als “Rescue Bags”. Met de juiste kleur, verfkwastje, wegwerp kapkleed, handschoentjes en een duidelijke omschrijving per klant afgestemde  brief met gebruiksaanwijzing. Zélfs een bescherm hoesje voor de bril tijdens het inwerken van de kleur was deel van de Rescue Bag. Keurig naar uw adres verstuurd of bij ons opgehaald. We hebben met elkaar gelachen over de manier van kleur inzetten en genóten van de complimenten over onze aanpak. We hebben ons gesteund gevoeld door u! DANK U WEL LIEVE KLANTEN!!!  

WE ZIJN ONS TEAM DANKBAAR! Dankbaar dat op de traditionele vrije maandagen nu gewoon is doorgewerkt. We zijn jullie dankbaar voor het begrip, geduld en inzet die jullie als team van de Grand Salon hebben laten zien. Deze tijd laat ons zien dat wij samen door moeilijke tijden kunnen reizen en dat een ieder heeft bijgedragen op zijn/haar talentvolle manier. Wij waarderen dit vanuit het hart! 

Inmiddels zijn onze deuren weer open en kunnen we iedereen weer face to face ontvangen. 

Zo filmde Koffietijd presentatrice Pernille La Lau de salon tijdens haar eerste bezoek na de lockdown om te ontdekken dat het weer van ouds ontzettend gezellig was. Pernille voelde zich heel veilig door de uiterst zorgvuldige gang van zaken in de salon, met ruím 1,5 meter ruimte tussen de klanten. En dat het team, ondanks dat het niet verplicht is, toch gebruik maakt van de spatschermen of mondkapjes tijdens de behandeling. Ook waren er voor alle klanten mondkapjes beschikbaar indien gewenst. Zoals we van alle klanten horen..... Ondanks de mondkapjes voelt het weerzien heerlijk!

 

L’ALGA Ocean Tecnology voor het haar 

De 5 meest krachtige en heilzame algen voor haar en hoofdhuid vormen de basis voor AlgaNord5 complex van het premium merk L’Alga.

De unieke herstellende en beschermende eigenschappen geven gezond, levendig en vitaal haar.

L’Alga heeft het geheim ontdekt , aangeboord én gebruikt de algen in haarverzorgingsproducten zónder daarbij het leven in de oceaan te verwoesten. Ook zijn er geen dierlijke ingrediënten in de producten verwerkt.  

L’Alga gebruikt de allernieuwste biotech extractie technieken om de gezondheidsbevorderende eigenschappen van de algen te destilleren en ze te gebruiken voor de bescherming en verjonging van het haar en de hoofdhuid.

Algen zijn de zogenaamde superfoods voor hoofdhuid en haar. De bijna mystieke kracht van algen zijn zelfs perfect geschikt voor de méést gevoelige huid . Algen in combinatie met hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten herstellen de natuurlijke levendigheid van gekleurd haar én chemisch behandeld haar.

Een weldadige luxe geur kenmerkt de L’Alga producten. Het oogstrelend design van de flacons zijn 100% afbreekbaar en een absolute eye-catcher voor in de badkamer. 

Kom en beleef de ontspannen sfeer van laagdrempelige luxe...typisch Grand Salon!

 

Grand Salon | Wijnkade 15, 3011 VZ Rotterdam | 010 412 09 06 | www.grandsalon.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer