Welkom bij de Grand Salon

Een zeer aangename veilige plek voor uw kappersbehandelingen, met de gezelligheid en comfort die u van ons gewend bent! En dit alles deze maand in een betoverend kerstdecor!

 

Inmiddels bevinden wij ons in de tijd van korte donkere dagen, waar ouderwetse gezelligheid en een vleugje glamour het verschil kunnen maken. Want een mooi kapsel en een verzorgt uiterlijk geeft je een goed gevoel en dat is in deze tijd een must! Juist omdat het leven zich nu vooral thuis en in kleine kring plaats vindt, is het zo heerlijk om er even tussenuit te gaan met een bezoek aan de kapper. Waar je wordt ondergedompeld in de elegante sfeer van de salon met een vriendelijk en servicegericht team. Een team dat vernieuwing en trends feilloos weet te mixen met de klassieke vaktechnische waarden van ons beroep. Professionals die van mooi glanzend en gezond haar houden en begrijpen dat creativiteit niet gelijk staat aan extreem, maar in de artistieke flexibiliteit om een persoonlijke look te creëren die bij je past. Of het nu gaat om een goede coupe , prachtige balayage, babylights, contouring of hairweaving, bij de Grand Salon is de know how in huis!

LAAT JE VERRASSEN!!

 

Koffietijd presentatrice Pernille La Lau filmde een item voor haar programma in de salon en complimenteerde het team voor de “Uiterst zorgvuldige gang van zaken.” En niet alleen zij maar ook vele cliënten complimenteren ons met het corona proof  beleid van onze zaak, zoals we die na de lockdown gelijk heel strikt hebben doorgevoerd. “Het voelt heel veilig om bij jullie in de salon te komen” is een veel gehoorde uitspraak! De zeer ruime salon van meer dan 130m2 is met 3 afzonderlijke gedeeltes en tien kapplaatsen bijzonder geschikt om het ook uit te voeren! En daar zijn wij trots op!

 

‘THE SHOW MUST GO ON’

Ook in deze tijd worden er tijdschriften uitgebracht en dat betekent dat Hedwich Vigelandzoon weer een prachtige covershoot heeft gedaan voor Talkies Magazine. Hij verzorgde het haar van èèn van de meest besproken nederlandse showbizz koppels van het afgelopen jaar: Andre Hazes en Monique Westenberg!

 

‘GET THE LOOK @GRANDSALON’

We verwelkomen u graag om ook de magie van de Grand Salon te beleven! Nog geen klant bij ons… maar wel klaar voor verandering? Dan zien wij u graag bij ons in de salon.

Wij wensen iedereen een gezond en knus kerstfeest en een fantastisch 2021! - Team Grand Salon

 

Wijnkade 15, 3011VZ Rotterdam | 010-4120906 | www.GrandSalon.nl

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter