Welke soorten trouwjurken zijn populair?

Welke soorten trouwjurken zijn populair?

Dit zijn populaire trouwjurken

 

Trouwjurken bestaan al heel lang. Het is een soort heilige jurk, speciaal voor jou, op jouw grote dag! Niet voor niets zijn er dan ook al een hele lange tijd een aantal typen trouwjurken ontzettend populair. Dit is te danken aan de prachtige silhouetten die voor verschillende type lichaam weer goed kunnen zijn. Wat zijn de populaire trouwjurken? We vertellen het je.

 

A-lijn trouwjurken

De A-lijn trouwjurk is misschien wel een van de meest bekende en geliefde trouwjurk. Dit komt omdat deze klassieker als een A loopt en daardoor exact jouw mooiste delen accentueert. Denk aan genoeg taille, minder heupen en benen en de jurk past bij vrijwel alle soorten lichamen.  Voor veel vrouwen is de A-lijn trouwjurk dan ook favoriet om deze redenen.

 

Prinsessen trouwjurk

Ook de prinsessen trouwjurk is al heel lang favoriet. Door het prachtige baljurk silhouet met een strak lijfje en uitlopende rok krijg je dat drama effect. Niet voor niets een populaire trouwjurk op de sprookjesachtige huwelijken!

 

Trompet trouwjurk

De trompet trouwjurk is populair onder de vrouwen die houden van een sexy trouwjurk waarin iets meer curves worden laten zien dan bijvoorbeeld bij een A-lijn jurk. Dit komt omdat dit silhouet een aansluitende lijfje heeft en uitloopt boven de knie en het dijbeen. 

 

Zeemeermin trouwjurk

De meest sexy trouwjurk is toch wel de zeemeermin. Deze lijkt in principe erg op die van de trompet, maar het aansluitende lijfje loopt nauw tot net onder de knie, waardoor je extra je heupen en taille accentueert. Dit type trouwjurk is populair voor de zelfverzekerde vrouwen die graag hun curves laten zien op hun trouwdag. Je hoeft voor deze jurk absoluut niet superslank te zijn. Integendeel: die mooie heupen mogen gezien worden!

 

Rechte trouwjurk

De rechte trouwjurk is populair bij de vrouwen die houden van wat minder laten zien en toch iets van accent willen leggen. Deze jurk loopt recht van de borst tot beneden en vooral bij de hele slanke en kleine bruiden is dit een populaire jurk.

 

Een trouwjurk moet vooral een jurk zijn die bij jouw persoonlijkheid past. Draag dus altijd iets waar jij je goed in voelt. Er zijn geen regels rondom het kiezen van een trouwjurk!

 

 

Uit de editie van

december 2022

Winter