Watch before you Dress

De horloges van Symons & Panchenko zijn zo veel meer dan alleen een uurwerk. Ze zijn tijdloos, stoer, sportief, chique, kleurrijk, stijlvol; kortom een echt fashion statement met karakter. Eigenlijk gewoon dé musthave voor om je pols.

 

The Story Of 

De bevlogen Dick Sijmons kwam na jaren in Frankrijk gewoond en gewerkt te hebben, terug naar Nederland en lanceerde het merk Kyboe!. “Het begon met kleurrijke plastic horloges. Vanwege de mindere kwaliteit hebben we het plastic een jaar later omgeruild voor stainless steal, maakten het Big & Bold en werd het merk een wereldwijd succes”. Na het succes op de rode loper tijdens Fashionweek New York, verhuisde hij zelfs met zijn vrouw naar Delray Beach, Florida. Daar kwam helaas een eind aan de samenwerking met zijn Amerikaanse business partner en zei hij zijn merk en Amerika vaarwel. Gelukkig voor ons had hij door zijn reizen, de liefde voor zijn vrouw (Anna Panchenko) en onvergetelijke momenten nog voldoende inspiratie, passie en schetsen om zijn nieuwe merk horloges in 2018 te lanceren.

 

Symons & Panchenko

De kwalitatieve, design horloges bevatten aerodynamische en licht gebogen elementen, hebben een 10 atm bestendige en dus stevige roestvrijstalen kast met Japanse Miyota Citizen uurwerk. De stevige armbanden zijn van genuine leer, staal of niet-allergisch silicoon gemaakt, met de beroemde, dubbele, herkenbare cirkels in het centrum van elke wijzerplaat. Er is voor iedere outfit en gemoedstoestand wel een horloge: Dutch Masters, Suits You Slim, Power Mesh en Finestras. De moderne, chique collecties omvatten matzwarte, zilver-, geelgouden- of roségouden kasten. Maar ook de sportievere collecties Romans en Floridas, waarvan de pastelkleuren geïnspireerd zijn door Miami. 

Inmiddels zijn de horloges niet alleen via hun website verkrijgbaar maar ook bij juweliers en boutiques in Monaco, Nice, Cannes, London, Wenen, Parijs en St Tropez. “Ik speel altijd wat met een ontwerp, zoals een iets kortere lange wijzer en geef al mijn creaties een naam gebaseerd op een mooie herinnering. We werken met precisie en zorg om handgemaakte horloges van de beste kwaliteit te maken, zodat onze klanten hun eigen waardevolle herinneringen kunnen maken. Onze S&P horloges kunnen door mannen of vrouwen worden gedragen, ongeacht de maat, omdat we geloven dat stijl en zelfexpressie geen grenzen heeft. Watch before you dress, kies het horloge waar jij je goed bij voelt. Omdat het altijd jouw speciale dag en jouw speciale moment is.”

 

Symons & Panchenko | Showroom op afspraak: Bink 36, Den Haag | WestCord Fashion Hotel, Amsterdam | T 06 54 66 82 23 | www.symonspanchenko.com

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer