Volautomatische koffiemachine van JURA is Best Reviewed op Kieskeurig.nl

Volautomatische koffiemachine van JURA is Best Reviewed op Kieskeurig.nl

JURA E8 Platina scoort uitmuntend op maar liefst negen punten


Al een maand na haar lancering kreeg de volautomatische koffiemachine JURA E8 Platina van Kieskeurig.nl het eervolle predicaat Best Reviewed. De stijlvolle machine scoort volgens de onafhankelijke vergelijkingssite hoog op luxe, gebruiksgemak, luchtig melkschuim, een intense koffiesmaak en perfect crème-laagje.


Touchscreen technologie

De JURA E8 Platina heeft door haar strakke design, gemakkelijke touchscreen en kunstmatige intelligentie alles wat jouw koffiehart begeert. Een algoritme analyseert bijvoorbeeld je persoonlijke voorkeuren en past het startscherm automatisch aan op al jouw wensen. Moderne technologieën zorgen voor ultieme koffieresultaten, zoals de razendsnelle AromaG3-molen, een intelligent voorverwarmingssysteem, een pulserend extractieproces (P.E.P.®) en een One Touch Cappuccino-functie. Met één touch op het strakke kleurendisplay kun je kiezen uit twaalf verschillende koffiespecialiteiten van Zwitserse kwaliteit. Alle specialiteiten zijn ook nog eens naar wens in te stellen, zoals de koffiesterkte- en temperatuur en de hoeveelheid melk in je koffie.

Volgens Kieskeurig.nl zijn dit de pluspunten van de JURA E8 Platina:

• Stijlvol design
• Eenvoudig te bedienen met intuïtief touchscreen-kleurendisplay
• Gemakkelijk schoon te maken
• Groot reservoir voor koffiebonen en water
• Heerlijke koffiespecialiteiten
• Onthoudt je smaak en voorkeuren
• Topklasse bouwkwaliteit
• Compact formaat
• Laag geluidsniveau

“De koffie is fenomenaal. Daarbij zijn de hoeveelheid koffiespecialiteiten en het onthouden van je persoonlijke voorkeuren echte pluspunten.” - Rutger, Kieskeurig.nl


Nieuw: exclusieve horecakoffie in je eigen keuken

Met de nieuwe JURA GIGA 6 - hét pronkstuk van de Zwitserse espressomeesters – heb je de mooiste koffie in je eigen keuken. Via de eenvoudige touchscreen bediening kun je kiezen uit maar liefst 28 verschillende koffie-, thee- en heetwaterbereidingen die met één druk op de knop voor je worden klaargemaakt. JURA heeft met de instelling ‘cortado’ tevens een wereldprimeur. Twee keramische schijfmolens met A.G.A. technologie (Automatic Grinder Adjustment) en twee bonenreservoirs geven een optimaal resultaat. Kunstmatige intelligentie en een uitgekiende constructie tot in het kleinste detail geven een ongekende 5-sterren-bediening. Voor het lekkerste kopje koffie hoef je zelf niet veel te doen: maak een keuze op de kleurendisplay, draai en klik met de Rotary Switch voor de juiste koffiesterkte en… genieten maar.


Meer informatie over JURA
Website: https://nl.jura.com/nl
Facebook: https://www.facebook.com/juranederland/
Instagram: https://www.instagram.com/jura_coffee/?hl=nl 
Uit de editie van

maart 2020

Lente