Vier de feestdagen bij Hilton Rotterdam

Vier de feestdagen bij Hilton Rotterdam

Gelegen in het hart van de bruisende Maasstad vind je Hilton Rotterdam. Bij dit stijlvolle en tijdloze vijfsterrenhotel ligt het beste van Rotterdam aan je voeten. Dit jaar verlangen we met zijn allen nog meer naar gezellige feestdagen met de mensen om wie we zo veel geven. Hilton Rotterdam doet er alles aan om te zorgen dat alle gasten genieten tijdens de feestdagen en dit jaar op een feestelijke wijze af te sluiten. Het toegewijde team staat klaar om de gasten – jong én oud - een onvergetelijk verblijf te bezorgen op een veilige en verantwoorde manier met het Hilton CleanStay programma. Vier de feestdagen met je partner, vriend of vriendin of met hele gezin en boek één van de arrangementen. 

 

Op 24, 25 en 26 december kan je overdag genieten van een High Wine. De kleinste bezoekers doen gezellig mee met een feestelijke High Lemonade. ’s Avonds is de kersttafel gedekt en geniet je van een feestelijk 4-gangen menu in restaurant JAQ. 

Relaxed het nieuwe jaar in bij Hilton Rotterdam! Een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen kunnen we niet verzinnen. Ontsnap na de drukke kerstdagen, pak je koffer in en schuif aan voor een heerlijk 4-gangen diner bij restaurant JAQ. Proosten op het nieuwe jaar kan natuurlijk op de hotelkamer met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Je roes uitslapen en 2021 uitgerust beginnen? Een late check-out zit inbegrepen in dit arrangement. 

De drie arrangementen worden allen aangeboden voor 2 personen en zijn inclusief een overnachting, diner of high wine, ontbijt en een late check-out tot 14.00 uur. 

 

Ga naar www.rotterdam.hilton.com en boek jouw verblijf.

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter