Thuiskomen bij Grand Salon

Thuiskomen bij Grand Salon

De plek waar een ontspannen gezellige sfeer heerst en gastvrijheid duidelijk centraal staat en de gasten een verwenmoment beleven. Uitkijkend op het water en de romantische Regentessebrug met de prachtige lantarens versterkt het gevoel van ontspanning. 

Dit is ons Boutique Grand Salon team

Kleurspecialisten die enorm gedreven zijn met 10 tot 25 jaar ervaring en altijd open staan voor vernieuwing. Zij laten zich door de beste top professionals uit Europa en USA inspireren en worden door hen getraind wanneer die ons land bezoeken. Vaktechnische gepassioneerde knip- kleur-fohn en haarverlengers. Zij excelleren juist bij de dagelijkse variëteit in ons vak. Jong talent dat vol bruisende energie met de best mogelijke opleiding vanaf de academie door ons is geselecteerd. Ook zij spelen weer in met onze collega’s op de trends onder de jonge groep cliënten van ons. Wij zijn trots op het succes van ons team doordat zij authentieke klasse weten te blenden met alle vernieuwende trends. Resultaat? U gaat de deur uit met een klassieke look met een edge:) 

Backstage 

Onlangs verzorgde Hedwich het haar van model, tv presentatrice en schrijfster Ellemieke Vermolen voor cover van Talkies Magazine, stylde hij top acteur Christopher Atkins voor een groot interview. Zo bezocht ook voormalig prof tennisster Kristie Boogert, die al jaren kind aan huis is bij Grand Salon, in haar drukke schema, tegenwoordig als commentator en precentator van oa ABN Amro tennis toernooi, Davis Cup en verschillende tennistoernooien voor Ziggo Sport en Eurosport de salon om in alle rust zich over te geven aan het team. 

Onze Fans houden van ons omdat we mee-creëren met hen

Het ene moment knippen we een prachtig, klassiek herenkapsel om vervolgens aan de vraag van een edgy look te voldoen waardoor de ultra hippe kleding van een jonge man een boost krijgt. Tegelijkertijd zie je in de salon een elegante dame binnenkomen die zowel haar leeftijd én haar grijze haren met passie omarmt. Op dat moment ligt de focus op het verfraaien van het grijze haar. Met de juiste toner natuurlijke helderheid geven en een klassieke coupe met een moderne visie creëren. De IT- Girl die hélemaal op de hoogte is van high fashion trends heeft allang gespot dat Hedwich voor Grand Salon cover shoots heeft verzorgd met influencers zoals The Queen of Jetlags, Anna Nooshin en Rens Kroes voor Talkies Magazine. 

Voor fashionista’s is er een signature colour. We zoeken samen of het een ombre, highlights frame, balayage of contouring wordt. Een team wordt veelzijdig wanneer vernieuwende trends feilloos worden gemixt met authentieke ambachtelijke waarden van ons beroep. Klassieke look met een edge! 

Gezond glanzend haar voor iedereen

Als geen ander weten we het meest kwetsbare, fijne, beschadigde haar net als extreem droog, stug en pluizig haar om te toveren in prachtig glanzend haar. Daarvoor werken we met de juiste signature treatments. We adviseren je graag of de haarbotox of juist de proteïne behandeling de beste optie is voor jou. 

Verwennerij zoals enkel in onze Boutique Grand Salon

Door deze magische mix maken we dagelijks drie generatie cliëntèle blij die één ding gemeen hebben: Kwaliteit . En dat vieren we iedere keer weer bij een bezoek aan onze salon met een drankje, vers fruit en een fijne lunchkaart. We hebben altijd de nieuwste collectie OPI nagellak in huis, L’Alga producten waarvan de verpakking gerecycleerd wordt en de 100% vegan zelfbruinende product lijn van Marc Inbane. En ook iedere keer weer nieuwe mooie cadeautjes waar je jezelf of een ander echt mee kan verwennen; bijvoorbeeld de luxe lijn geurkaarsen van het Portugese Portus Cale. 

We kijken naar je uit! Maak snel je afspraak en laat je verwennen. 

Adres: Wijnkade 15, 3011 VZ Rotterdam
Telefoon: 
010 - 4120906
Website: www.grandsalon.nl 
Facebook: grandsalon
Instagram: grandsalonrotterdam

Uit de editie van

april 2022

Lente