The Ultimate Treatment

The Ultimate Treatment

Of ik zin had om van de superluxe Ultimate Treatment van Sensai te komen genieten? Ja, daarvoor stapte ik vanuit Berkel en Rodenrijs graag in mijn auto. Maar wat ik niet had verwacht, was dat ik midden in het centrum van Den Haag in een stukje Parijs zou belanden.


Tour of Beauty

Als je voor de deur staat (Hooistraat 7, zijweg van de Denneweg) verwacht je niet dat je een ware beauty oase binnenstapt. Het statige monumentenpand heeft vorig jaar in korte tijd een geweldige metamorfose ondergaan. De entree in de bruingrijze hal met enorme kroonluchter geeft je meteen een warm welkom gevoel. De prachtige muurschildering in de lounge is geïnspireerd door het Rijksmuseum. De sfeermakende open haard en ontvangst door de gastvrije ‘Tour of Beauties’ maken gelijk dat je hier nooit meer weg wil. Elke behandelkamer  heeft een verschillende look & feel en biedt weer een andere beleving. Je kunt zelfs samen onder Japanse voorjaarsbloesem een behandeling ondergaan in een duo-kamer. De filosofie van Tour of Beauty is gebaseerd op de boutique gedachte dus vrijwel voor elke vrouw of man kan de gewenste behandeling aangeboden worden.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige skincare merken zoals   Sensai, Biologique Recherche, Carita en Nimue. Alle behandelingen, zowel voor het gezicht als lichaam, zijn gericht op huidverbetering en het professionele team gebruikt alleen de beste en nieuwste apparatuur. Eigenaresse Léonie vertelt dat hun waxing behandelingsmethode veel minder pijnlijk is en geen huidirritatie veroorzaakt omdat de haren door de wax als het ware omhuld worden voordat zij worden weggehaald. En bijkomend voordeel is dat haargroei veel langer wegblijft. Wanneer je kiest voor een paar behandelingen met de nieuwste ‘LPG-Alliance’, dan kies je voor natuurlijke, non-invasieve bindweefsel behandelingen voor een verbeterde huidstructuur en lichaamscontouren. Iets om in gedachte te houden met het voorjaar voor de deur. Maar ook tijdens een manicure- of pedicure behandeling kan je genieten van het mooie uitzicht op de gracht of van de unieke smaken van de beroemde Japanse thee van Maison de Thé Lupicia.


Sensai

Over Japanse thee gesproken, elke Sensai-behandeling is een ware zen-belevenis, gebaseerd op de herhalende handelingen van de Japanse theeceremonie. Het werkt holistisch en prikkelt je zintuigen. Hoofdingrediënt van Sensai is het kostbare Koishimaru-zijde waardoor elke huid een luxe verzorging en uitstraling krijgt en zijdezacht aanvoelt. De verschillende Sensai-behandelingen werken op diverse resultaten zoals huidbalans, hydratatie, volume en versteviging of vermindering van rimpels. De ‘Ultimate Treatment’ is de haute couture van Sensai. Maximale tijd en aandacht in pure luxe, optimaal genieten in een rustgevende behandelkamer, op een comfortabel verwarmd welnessbed. Tijdens de relaxmassage van gezicht, decolleté, armen en handen door Anoek kun je niet anders dan je gelijk overgeven. Zij heeft zich de afgelopen 10 jaar volledig Sensai’s ‘Ichi-go Ichi-e’ (Japans voor: elk moment en elke ontmoeting heeft betekenis in het leven) eigengemaakt, en dat merk je. Naast de mooie resultaten voor mijn huid, iets extra’s om de dagen erna nog eens over na te denken. De behandeling werd afgesloten met Sensai’s heerlijke body powder voorzien van de verfijnde Sensai geur. Een bekoorlijke sensatie, ook voor je omgeving.

Naast alle aandacht van Anoek voor mijn huid, blijkt in haar ook nog een fantastische visagiste te schuilen. Je wordt er stil van hoe zij kan toveren met de prachtige ingetogen kleuren van Sensai’s make up. Met weemoed verliet ik Tour of Beauty, maar gemotiveerd om binnenkort weer een bezoek aan deze beauty oase te brengen.


Tour of Beauty | Hooistraat 7, Den Haag | 070 3623163 | www.tourofbeauty.nl 

 

Uit de editie van

maart 2020

Lente