The Steakhouse Club

The Steakhouse Club

Een culinaire belevenis

 

De nieuwste hotspot op de markt van ‘s Gravenzande is een ware hit in het Westland. De familie Ntafopoulos heeft hier een trendy, echt stads restaurant geopend met zonnig terras, heerlijke cocktails en fantastisch eten.

 

Fusion Cuisine

Katie vertelt dat het een echt Grieks familiebedrijf is. Samen met haar schoonmoeder, zwager en man wist ze een jaar geleden nog niet welke richting hun nieuwe restaurant op zou gaan. Haar schoonmoeder had het heerlijke Griekse restaurant Milos, in dezelfde straat, geopend. Zij vond het zo’n fijne buurt dat als er een pand vrij zou komen haar kinderen ook zeker daar iets moesten beginnen. “Dit mooie, nieuwbouwpand kwam vrij, het werd helemaal kaal opgeleverd en er kwam veel bij kijken, maar we konden het pand geheel naar onze wensen maken en inrichten. We hebben alles zelf gedaan. Mijn man wilde graag iets met steaks doen en sushi is altijd een goed idee, vandaar dat we dit concept gecombineerd hebben.” Deze fushion cuisine blijkt een schot in de roos te zijn. De familie heeft het trendy, urban concept naar ’s Gravenzande gebracht wat erg gewaardeerd wordt. “Want je hoeft nu het Westland niet meer uit en kan er gewoon op je fiets heen.”

 

Insta waardig

Als je de The Steakclub binnen komt kijk je je ogen uit. Het interieur is echt geweldig en de gezellige, intieme sfeer met fijne muziek, voelt heel stads aan, terwijl je toch in het Westland bent. Een open keuken, muren vol met de mooiste graffiti afgewisseld met planten en bloemen en knusse zitjes, maken indruk en alles is heel Insta waardig. En dan hebben we het nog niet eens over de uitgebreide menukaart met plaatjes van gerechten gehad. De steaks smelten als het ware op je tong en over de zalige, verse sushi blijf je dromen, maar ook aan de vega’s onder ons is gedacht. De cocktails met personal touch, die tot middernacht aan je tafel worden bereid, zijn een echte eye-catcher. En houd zeker een gaatje vrij voor de ‘sexy’ desserts. Kortom een bezoek aan The Steak Club is een culinaire belevenis.

 

The Steakclub

Langestraat 131, ’s-Gravenzande

0174 700 221

www.the-steakclub.nl

Instagram the.steakclub

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer