Symons & Panchenko

Maak kennis met Symons & Panchenko!


De horloges van Symons & Panchenko zijn een echte toevoeging aan uw persoonlijke uitstraling. Het exclusieve, hippe merk is bekend geworden tijdens de NY-modeshow in 2016. Durf jij het aan om deze opvallende, stijlvolle en kleurrijke uurwerken te dragen? 

 

Het Nederlandse kwalitatieve design bevat aerodynamische en licht gebogen elementen, heeft een 10 atm bestendige en dus stevige roestvrijstalen kast met Japanse Miyota Citizen bewegingselementen. De stevige armbanden zijn van echt leer of niet-allergische siliconen bandjes gemaakt, met hun beroemde vleugje suède.

Symons creaties worden wereldwijd verkocht in juwelierszaken, trendy boetieks en high-end modewinkels (zoals Saks Fifth Avenue en Lord & Taylor )

Het merk positioneerd zichzelf als highfashion merk, zo waren zijn creaties bijvoorbeeld voor het eerst te zien op een Red Carpet Catwalk tijdens de NY Fashion Show in 2016. Vandaag de dag kun je het merk ook wel tegen komen op bekende plaatsen zoals Ibiza, Mykonos, Sardinië, Capri, Mauritius, Monaco, NY, Cannes ,  Londen, Amsterdam, Wenen, Parijs, Berlijn en Moskou. 

De SP-horloges dragen bij een de persoonlijke uitingen van ieder individueel persoon. Daarnaast worden de  horloges  met precisie en zorgvuldigheid handgemaakt, zodat de beste kwaliteit kan worden geleverd. Deze kwalitatieve horloges  kunnen zowel door  mannen als vrouwen worden gedragen, ongeacht de maat. De makers  geloven er namelijk in dat stijl en zelfexpressie geen grenzen heeft. Durf jij het aan om deze grote, gewaagde, funky, stijlvolle, kleurrijke en opvallende uurwerken te dragen?

 

Symons & Panchenko | Bink 36, Den Haag | Westcord Fashion Hotel, Amsterdam | 06 54 66 82 23 | www.symonspanchenko.com 

 

 

Uit de editie van

maart 2020

Lente