Verrassende eco cadeautjes van SUITE702

Verrassende eco cadeautjes van SUITE702

De feestdagen staan voor de deur en de vraag naar vernieuwende en sustainable cadeautjes stijgt. Het luxe en kleurrijke bad- en beddengoedmerk SUITE702 heeft een paar leuke cadeau suggesties voor onder de boom: de aromatische eye-pillows en de zachte plaid van biologisch katoen. Eco friendly en zero waste door het gebruik van restjes duurzaam katoen voor de eye-pillows en GOTS gecertificeerd bio-katoen voor de plaids.

 

De eye pillows zijn uitgevoerd in 19 prachtige kleuren en kunnen online worden gekocht voor €12,50 per stuk. Ze worden gevuld met vlaszaad en lavendel, dit zorgt voor een ontspannen gevoel. Je legt de mini kussentjes op je ogen om heerlijk uit te rusten, zoals je dat bijvoorbeeld bij yoga ziet. Maar je kan het zakje ook in de kast bij het beddengoed of in je bed leggen. Er is immers niks lekkerder dan heerlijk fris ruikend beddengoed. De mix van vlaszaad en lavendel zit samen in een wit perkal katoenen zakje. Het hoesje kan gewoon in de was!

De plaids zijn 130 X 170 cm en de prijs is € 99,95. Ze zijn online te koop via suite702.com. Naast het feit dat de plaids heerlijk zacht zijn, passen ze perfect in het huidige tijdsbeeld. Lekker stijlvol cocoonen in je eigen huis. De plaid is gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en wordt op milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze geproduceerd.

De heerlijke zachte plaids zijn uitgevoerd in diverse kleurencombinaties: Dark Grey / Veldspar Green,  Toffee / Blush en Yellow / Camel

 

Over SUITE702

Toen Olaf Arkauer en Shirley Muijrers in 2018 SUITE702 lanceerden, wisten ze niet dat het merk zo’n vlucht zou nemen. Hun passie voor kleur en materiaal werd direct opgepakt. In een mum van tijd werd hun eerste collectie met 9 kleuren biologisch perkal katoen uitverkocht. Daarna kon het merk uitbreiden met linnen en satijn. Textieldesigner Shirley houdt zich vooral bezig met de materialen en de kleuren en haar partner Olaf, reclamestrateeg zorgt voor marketing en de zakelijke kant van het bedrijf.

 

www.suite702.com

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter