Staycation

Staycation

Vakantie is pas echt vakantie wanneer je zorgeloos kunt genieten. Een dagje naar een andere stad of een lang weekend naar de kust. Daar hoeven we gelukkig niet de halve wereld voor af te reizen. Deze zomer is de trend dan ook luid en duidelijk: vakantie in eigen land. Maar de staycations van nu zijn bijzonderder dan ze ooit geweest zijn.

 

Grand Hotel Huis ter Duin

Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinair genieten en ontspannen in de spa. Gastvrijheid, perfectie en superieure service maken dit hotel tot een unieke locatie.

 

Supernova Hotel

Rotterdam is eigenzinnig, kleurrijk en uniek. Als waar verlengstuk van de stad is overnachten bij Supernova - een tof hedendaags boetiekhotel - een authentiek Rotterdamse ervaring. Bottled cocktails op de kamer, vinyl-avonden en een handige minishop: hier overnachten is alles behalve saai.

 

Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het pittoreske boutique hotel in het rijksmonument Vreugd en Rust. De locatie leent zich perfect voor een get away in eigen land. Je kan hier namelijk niet alleen overnachten in één van de 14 luxe suites, maar ook genieten van een hoogstaand diner.

 

BUNK hotels

BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In de historische ambiance van de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en de St. Ritakerk in Amsterdam Noord  vinden bezoekers een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. Vanuit het hotel zijn eigen VanMoof fietsen te huur zodat je makkelijk Amsterdam of Utrecht kan verkennen.

 

Lloyd hotel

Lloyd Hotel is een verzameling van mensen, in alle vormen en maten, met een gedeelde liefde voor Amsterdam en gastvrijheid. Het historische gebouw gelegen aan ‘t IJ zit vol met unieke kamers in verrassende designs, met aandacht voor de kleinste details. Lloyd Hotel is het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter wereld. Het hotel verwelkomt iedereen: van backpackers tot aan zakelijke reizigers en lokale bewoners die even moeten opladen.

 

Hotel Beethoven

Hotel Beethoven vind je in hartje Amsterdam Oud-Zuid: een buurt met een rijke geschiedenis aan kunst, muziek, design en architectuur. De buurt verandert in rap tempo van traditioneel en een tikje gereserveerd naar jong, energiek, internationaal en werelds. Hotel Beethoven omarmt deze positieve flow en sluit aan op de verwachtingen van de hedendaagse gast.

 

Room Mate Bruno

Room Mate Bruno is een luxe designhotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, middenin het architectonische hart van de stad Rotterdam. Elke kamer van de in totaal 217 kamers werd ontworpen met liefde en zorg voor het allerkleinste detail. In deze kamers ga je op reis naar een verleden met decoratie uit de zeevaart, zoals navigatiekaarten en kaarten van sterrenbeelden.

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer