Skin+Surgery

Skin+Surgery

‘Echte schoonheid komt van binnen’. Skin+Surgery is niet zomaar een cosmetisch kliniek. Hoewel ze bekend staan om de mooie, natuurlijke resultaten en cosmetische chirurgie van het allerhoogste niveau, onderscheiden ze zich ook door hun prachtige filosofie. ‘Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld.’ 

 

We hebben de neiging om ons te focussen op de mooie buitenkant, maar vergeten daarbij dat het essentieel is om daadwerkelijk lekker in je vel te zitten, zo legt de kliniek uit.  Skin+Surgery Clinics gelooft in de kracht van samenwerking. Niet alleen tussen body & mind, maar ook de specialisten met verschillende expertises werken samen om de behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Hooggekwalificeerde chirurgen en cosmetisch artsen, maar ook gepassioneerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn werkzaam in dezelfde kliniek. Een cosmetische ingreep kan worden gecomplementeerd met een huidbehandeling en een serum dat het effect accentueert. Zo is die stralende huid niet langer alleen weggelegd voor bekende bloggers of modellen. 

Skin+Surgery Clinics, met vestigingen in Bergschenhoek en Den Haag, behoort inmiddels tot een van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland. Een hecht team van 7 gekwalificeerde artsen voert vooruitstrevende behandelingen uit op het gebied van injectables en plastische chirurgie. “Belangrijk vind ik dat er uitgebreid de tijd genomen wordt voor elke intake om de wensen en ook het achterliggende verhaal van een patiënt in kaart te brengen”, aldus topspecialiste en eigenaar dokter Thanya Tha-In. “De echte connectie met mensen miste ik in mijn werk als chirurg in het ziekenhuis. Het mooiste is om op zoek te gaan naar verdieping en schoonheid subtiel te accentueren. In ons concept komt dat allemaal aan bod. Door een specifieke band op te bouwen met mijn patiënten kan ik ook betrokken blijven tijdens het opstellen en het uitvoeren van een behandelplan en passend advies geven voor een optimaal herstel.”

 

Bewust van je eigen uiterlijk

Momenteel is het drukker dan ooit in de kliniek. We hebben nog nooit zo vaak naar onszelf gekeken als in deze tijd. En dan hebben we het niet over kijken in de spiegel, maar het zien van jezelf in je beeldscherm tijdens het videobellen voor werk of met familie. Normaal gesproken stond je even voor de spiegel tijdens het doen van je haar en make-up.  En we hebben allemaal die speciale ‘spiegel-blik’, waarmee we ons het knapst voelen. Nu staren we ineens dagelijks naar onszelf via een beeldscherm. Plotseling ben je je bewust van je mimiek tijdens een discussie of lachbui. En dan merk je dat je je begint te storen aan bepaalde aspecten. De bedenkelijke fronsrimpel lijkt dieper geworden, of de lachrimpels rondom je ogen vallen meer op. Wellicht heb je het idee dat je huid wat dof is en wel een glow kan gebruiken. Of de wallen onder je ogen zijn donkerder en dieper geworden en dat valt je nu ineens op.

 

Geen quick fix, maar langdurig resultaat

‘Er wordt in onze kliniek niet gestreefd naar een zogenoemde ‘quick fix’, maar juist een langdurig resultaat waarbij de cliënt zich weer comfortabel voelt in zijn of haar eigen lichaam.’ De specialisten hebben dan ook aandacht voor het verhaal achter de persoon. Of het nu gaat om een behandeling met injectables of een ooglidcorrectie. Samen wordt er gewerkt aan een behandelplan dat aansluit op ieders wensen. ‘We vinden dat jij uniek bent en dat jij het verdient om jezelf te zijn. Pas dan straal je als nooit tevoren’.

 

The Dr.Tha-In signature lift

Naast de bekende Botox en fillers is Skin+Surgery toonaangevend als het gaat om cosmetische ingrepen als de boven- en onderooglidcorrectie, de facelift en buccaal vetverwijdering. Zo is dokter Thanya inmiddels bekend om haar ‘Signature Lift’, een unieke behandeling waarin alle specialismes van Thanya samenkomen. Thanya heeft jarenlange ervaring op het gebied van gelaatschirurgie en heeft inmiddels ruim 1500 ingrepen uitgevoerd. Ze opereert dagelijks en weet precies welke behandeling bij welke wensen of problemen past. 

 De Dr. Tha-In Signature Lift combineert al haar ervaring en expertise dan ook in één ingreep. Hiermee kunnen meerdere probleemgebieden worden aangepakt en optimale, langdurige resultaten worden bereikt. Dr. Tha-In Signature Lift omvat een volledige deep plane facelift, liposuctie met het liften van de hals en buccaal vetverwijdering. Deze laatste behandeling is gericht op het verminderen van de zogenoemde hamsterwangen en wordt alleen door dokter Thanya in Nederland uitgevoerd. De Signature lift komt met een volledige nazorg pakket met medicatie, steunbanden en bindweefselmassages tot drie maanden na de ingreep. Want ook daar gaat de kliniek net even een stapje verder.

 

Bewustwording en mindset net zo belangrijk als de ingreep zelf

‘Zo kijken we ook altijd naar de beweegredenen van de cliënt. Het gaat er niet om dat je aan het algemene schoonheidsideaal voldoet, maar om wat je ziet wanneer je in de spiegel kijkt. ‘Je hebt maar één leven en je wilt elke dag trots zijn op wie je bent’, aldus dokter Thanya ‘Bewustwording en mindset zijn net zo belangrijk als de behandeling zelf.’ 

Om die reden is er ook aandacht voor de innerbeauty. De kliniek geeft graag advies op het gebied van yoga&meditatie, ademhaling of voeding & detox. ‘We hebben de neiging ons te focussen op de mooie buitenkant, maar vergeten daarbij dat het essentieel is om daadwerkelijk lekker in je vel te zitten’. Een bezoek aan één van de klinieken van Skin+Surgery Clinics is even een moment voor jezelf. Een plek om je verhaal te vertellen, om op adem te komen of om er gewoon even te zijn en je mooi te voelen. Schoonheid is hoe je je vanbinnen voelt en je het weergeeft in je ogen. ‘Wij zijn tevreden als jij weer zelfverzekerd in de spiegel kunt kijken. Niets houdt je dan nog tegen om je dromen waar te maken’.

 

www.skin-surgery.nl

 

Leeuwenhoekweg 4, 2661 CZ Bergschenhoek | info@skin-surgery.nl | 010-3105620

Rozenstraat 1a, 2565 SG Den Haag | info@skin-surgery.nl | 070-2002070

Laan van Meerdervoort 677, 2564 AC Den Haag | info@skin-surgery.nl | 070-2002070

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter