Sensai - Opent je ogen

Sensai - Opent je ogen

SENSAI opent je ogen. De enthousiaste Serena Röntgen, Trainer Nederland, vertelt dat het prestigieuze SENSAI deze maand 3 nieuwe oogproducten lanceert die ook echt werken. De producten pakken de complete oogzone aan - inclusief de wimpers - en verjongen en verhelderen deze, zodat je ogen letterlijk meer geopend worden. 

 

Total Eye Treatment

“Sensai heeft een hele holistische benadering, we willen altijd verder gaan dan alleen het probleem te bestrijden, maar ook de oorzaak aanpakken. De zone rondom onze ogen tekent het snelst, als je verdriet hebt, als je vermoeid bent, als je stress hebt. En dat kan in de ochtend en avond al een wereld van verschil zijn. Als je de hele dag hebt gewerkt en je kijkt daarna in de spiegel, merk je dat je ogen vermoeid en droog zijn en dat je ogen bijvoorbeeld meer hangen. De Total Eye Treatment pakt de gehele oogzone aan. Dit nieuwe product is gebaseerd op onze bestseller de Total Lip Treatment, die niet alleen de huid van de lippen aanpakt, maar ook de hele zone om de mond heen. We noemen het een impulsverzorging, want het geeft intensieve impulsen aan het hele bereik rondom je ogen. Het minimale wat je voor je oogcontour kan doen is een oogcrème aanbrengen en een stap verder is de Total Eye Treatment toepassen. 

 

Het product bestaat uit twee stappen met effectieve ingrediënten en er hoort een super makkelijke maar super effectieve massage bij voor dat ‘eye opener’ effect. Het gaat om de hele zone van je ogen, wenkbrauwen, je slapen en je voorhoofd, je pakt het allemaal mee. De gelaatsspieren spelen een belangrijke rol om je huid te verjongen. Dus massage is een hele belangrijke tool, omdat je daarmee ook het dieper gelegen bindweefsel en de spieren kan activeren. Alle spieren vanaf het voorhoofd, de slapen en rondom onze ogen hebben invloed op wat je gaat zien in het oogcontour. Als je ooglid een beetje verzakt, komt dat omdat je spieren in je voorhoofd aan het verslappen zijn. Vandaar dat we de hele zone aanpakken. De Refreshing Eye Essence met het chirurgisch stalen, verkoelende balletje is de eerste stap. Dit is als het ware een cooling down voor je gelaatsspieren aan het eind van de dag. Hiermee start je de massage om je spieren te ontspannen, te verkoelen en de huid te hydrateren. Daarna breng je de Melty Rich Eye Cream aan, dat een verwarmend effect geeft door het aanbrengen met je vingertoppen. Hierdoor wordt de microcirculatie gestimuleerd en heeft het een natuurlijk liftend effect. Dit anti-aging effect wordt ondersteund door de ingrediënten zoals onze koishimaru zijde royal, hyaluronzuur en een complex voor lifting en collageen vorming. In de crème zit nog een ingrediënt om de huid te ontzwellen, dat het vocht afvoert. En in de bijsluiter staat precies beschreven hoe je de makkelijke massage moet uitvoeren”. 

 

Lash Conditioner

“De lash conditioner is een verzorgend product voor de wimpers, dus geen groeiserum. Er was nog geen product dat echt verzorgend was. Het is een masker voor de wimpers dat ervoor zorgt dat de wimpers in de nacht worden versterkt door verschillende proteïnen en keratine. Het masker sluit de haarschacht en door de extra proteïne worden ze steviger en breken minder snel. Draag je altijd nepwimpers of lash extensions dan is de Lash Conditioner een fantastisch product om je wimperharen te herstellen. Extra mooi is dat er een toegevoegde proteïne inzit dat ervoor zorgt dat je wimperharen beter krul kunnen vasthouden. Want deze proteïne zorgt ervoor dat de wimperharen geen vocht en of olie uit bijvoorbeeld mascara kunnen opnemen”. 

Sensai Total Eye Treatment € 232,20
Sensai Lash Conditioner € 58,83

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst