Royal Hotel

Royal Hotel

Per 1 april gaat na 24 jaar het befaamde Crowne Plaza Den Haag-Promenade hotel verder onder een nieuwe naam: Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Een hele mond vol, wat ook meteen de lading van dit luxe hotel met 178 kamers en suites én 900m2 aan geweldige wellnessfaciliteiten, één van de drie hotels in Nederland die met La Prairie werkt, dekt.


Authentieke Foodfestivals

Patrick Aarsman, general manager van het ‘Promenade Hotel’, vertelt dat het geheel gerenoveerde hotel nu toekomstbestendig is. Het Haagse hotel bestaat volgend jaar alweer 150 jaar en ze willen meer. Naast indrukwekkend en gastvrij, kunnen ze door de overname van de Fattal Hotel Group nog meer inspelen op de wensen van hun gasten. Het hotel bevindt zich in het koninklijke Den Haag middenin de diplomatieke zone omgeven door alle ambassades. “Samen met deze ambassades zijn we food festivals gaan ontwikkelen. Om de maand wordt een chef door zijn ambassade uitgenodigd om tijdens het Promenade Food Festival in ons restaurant Brut International Flavours authentiek eten te serveren. Zo presenteren ze hun land en cultuur op eigentijdse manier in onze residentiestad.”


Internationale allure

Met 9 vergaderzalen en een Prominential Boardroom op de 6e verdieping met uitzicht over het groene Stolkpark en de Haagse skyline, biedt het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade veelzijdige maatwerk vergader-en eventfaciliteiten. “Wij denken ‘out of the box’ mee over de invulling van een event, wat aansluit bij het upscale merk ‘Leonardo Royal’. En we zijn best wel trots als we van de gasten horen dat onze hotelkamers eigenlijk de beste van de stad zijn, maar het is eigenlijk niet aan mij om dit te zeggen”. Het hotel is meer dan een plek om te overnachten. Het biedt een ontmoetingsplek waar hotelgasten en Hagenaars samenkomen en op zoek gaan naar (internationale) verbinding. Zoals dé internationaal geïnspireerde haringparty van Den Haag, die dit jaar -op uitnodiging- op donderdag 25 juni plaatsvindt. “Ik heb al meerdere hotels onder mijn hoede gehad. Maar het bijzondere aan dit veelzijdige hotel is dat hier delegaties met wereldleiders en wereldsterren komen, evenementen van nationaal belang plaatsvinden en bijvoorbeeld een crew uit Schiphol overnacht. Ik sta soms in de lobby een president te ontvangen, terwijl tegelijkertijd een internationaal festival aan de gang is met verkleedde gasten. Dat maak je bijna nergens mee”.Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade | Van Stolkweg 1, Den Haag | 070 352 5161 | www.leonardo-hotels.com | www.brasseriebrut.nl

 

 

Uit de editie van

maart 2020

Lente