The Dare Company: QR-code maakt comeback

U heeft een prettige kennismaking gehad met een potentiele klant en voelt in uw jaszak, op zoek naar een visitekaartje… Helaas, u heeft gisteren de laatste weggegeven. Terwijl u uw gegevens op een papiertje schrijft, ontvangt u het visitekaartje van uw potentiele klant. ‘Even scannen en dan open je direct mijn LinkedIn pagina!’ hoort u in de verte. Eenmaal in de auto aangekomen kunt u het niet laten om het even te proberen. En voilà, het werkt!

 

De opmars van de QR-code

Al 15 jaar is de QR-code in ons straatbeeld te vinden, maar in 2020 is deze populairder dan ooit. Een QR-code is een afbeelding die u met uw telefoon scant, waardoor u automatisch zal worden doorgelinkt naar de desbetreffende website. De opkomst van QR-codes in horecagelegenheden zal u vast niet zijn ontgaan. Van menukaarten tot gegevens registratie en visitekaartjes, voor veel restaurants en ondernemers biedt het scannen van een QR-code de uitkomst. 

Voor ondernemers is de populariteit van QR-codes een onmiskenbare trend. De QR-code is een brug tussen de fysieke en virtuele wereld. Daarnaast raakt men nu zo min mogelijk contant geld, folders maar ook visite kaartjes aan. Tijd om hierop in te spelen dus! 

 

The Dare Company helpt u met een QR-code voor uw business

Een QR-code op uw drukwerk maakt van netwerken in deze tijd een kinderspel. Een digitaal visitekaartje is dé oplossing, zo heeft u altijd een visite kaartje bij de hand én wisselt u eenvoudig gegevens uit. 

Maar het belangrijkste in deze tijd is dat het helemaal ‘corona-proof’ is. Maak dus van uw nietszeggende visitekaartje, een vooruitstrevende positieve eerste indruk. En zorg ervoor dat de ontvanger u zal onthouden. 

Dit klinkt natuurlijk aantrekkelijk maar pas goed op waar u een QR-code aanmaakt. Er zijn veel verschillende website in de omgang, waarbij u gratis een QR-code kunt realiseren. Helaas zijn veel van deze websites niet privacy proof, wat schadelijke gevolgen kan hebben voor uw onderneming. Laat uw visitekaartje en andere uitingen daarom ontwerpen bij The Dare Company. Wij werken met een versleuteld programma, zodat uw klantgegevens beschermd worden en blijven! 

 

Dare to stand out!

Wij begrijpen dat het zelf ontwerpen van uw visitekaartje voor onnodige stress kan zorgen. Want hoe val je tegenwoordig op in de menigte? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op dit moment, en laten wij nou net op de hoogte zijn van de allerlaatste trends! Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen. Wij denken met u mee en helpen u graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van gepersonaliseerde uitingen, zoals bijvoorbeeld een visitekaartje met een QR-code. En, heeft u er toevallig ook al over nagedacht om uw QR-code af te laten drukken op advertenties, vacatures, folders, flyers, stickers en/of posters? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien! Benieuwd naar wat The Dare Company voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact met ons op of plan een afspraak in om alle mogelijkheden door te nemen.   

 

www.thedarecompany.com

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst