Prescription SOAP

HUIDVERBETERING IN 4 WEKEN MET PERSONALIZED BEAUTY

Smart concept met een beauty quiz, smart consultation, science-based actives en vegan vehicles.

 

Huidverbetering in maar 4 weken? Voor iedereen beschikbaar? Dat kan met prescription™! SOAP TREATMENT STORE en DOCTORS AT SOAP bundelt meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring in de beauty branche en combineert dit met de laatste beauty trends en ontwikkelingen op het gebied van techniek en A.I. Het resultaat is een smart concept die beauty lovers én beauty professionals de mogelijkheid geeft om next level treatments te geven en te ondergaan in een smart salon of gewoon thuis.  Dit met tailor-made treatments en producten. 

 

SMART FACIALS ARE THE BEST FACIALS 

De revolutionaire prescriptionTM treatment is gebaseerd op het mixen & matchen van hoog gedoseerde werkstoffen die precies zijn afgestemd op de behoeftes van jouw huid, a.k.a de ‘smart facial’. 

Hoe dat werkt? Je doet een digitale consultatie en ontvangt een  personalized facial en een personalized voorschrift voor thuis: huidverbetering tot the max dus! Wil je thuis huidverbetering binnen 4 weken? PRESCRIPTION™ is een compleet nieuwe manier van je huid onderhouden en blijven verbeteren. Aan de hand van de smart beauty quiz krijg je een persoonlijk voorschrift waarin staat welke actives (zoals vitamine C, glycolzuur, retinol en niacinamide) jouw huid nodig heeft én hoe je deze kan aanbrengen en mixen en matchen met 1 van de vegan vehicles (cream, olie of cleanser). Oftewel: personalized skincare en next level huidverbetering waar jij en je huid heel blij van gaan worden.

 

DOE DE SMART BEAUTY QUIZ EN KRIJG JE PERSOONLIJKE VOORSCHRIFT. GA NAAR: quiz.prescriptiontreatments.com

Website: soaptreatmentstore.com/prescription

B2B website: prescription.soaptreatmentstore.com

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst