Petra Verschoor

Petra Verschoor

Freelance Project Assistant Tijdelijk capaciteitstekort binnen jouw bedrijf? Groeit je klantenbestand en wordt de administratie avond- of nachtwerk? Dan ben je bij Petra Verschoor aan het juiste adres. Zij biedt ondersteuning op administratief, secretarieel en organisatorisch gebied, wat tijdwinst en ruimte oplevert; ruimte voor groei en ondernemen. Professionele ondersteuning In 2020, midden in de corona-crisis is Petra voor zichzelf begonnen. “Een dappere beslissing, maar ik zie vraag naar tijdelijke bedrijfs- of projectondersteuning en die kan ik met mijn expertise goed vervullen op freelancebasis. Mijn grootste taak is administratieve ondersteuning bij MKB bedrijven.

 

Soms overzie je het als ondernemer even niet meer. Dan huur je mij in voor een aantal uur per maand. Zodat er structuur aangebracht wordt en er overzicht komt, waardoor het werktempo weer omhoog kan en je je als ondernemer kan focussen op je core business. Iedereen moet en wil geld verdienen, ondernemen is een passie, alleen hoort de administratie er ook bij. Zoals je btw-aangifte, het bijhouden van de debiteuren of lead administratie. Dit zijn vaak de klussen die onbenoemd blijven en blijven liggen, maar die wel heel belangrijk zijn voor de voortgang van je bedrijf. Het zijn vaak niet de leukste klussen voor een zelfstandig ondernemer, maar voor mij wel. Ik vind het geweldig om structuur aan te brengen.

 

Structuur is zo belangrijk! Op deze manier kan ik mijn dag helemaal volplannen, weet ik precies wat ik aan het doen ben en krijg ik af wat gedaan moet worden. Ik doe dit sneller dan een ander omdat dit mijn expertise is; dit is mijn core-business, en dat scheelt de klant weer tijd en geld. Iedereen moet gewoon doen waar die goed in is. En het is mooi om te zien dat er dan weer meer plezier in het ondernemen komt. Daarnaast kijk ik naar wat er in een bedrijf speelt en welke processen op een andere manier aangepakt en gepland kunnen worden. Zodat de ondernemers of werknemers het zelf weer kunnen oppakken. Een verse blik op je werkproces is altijd goed.” Persoonlijke of project ondersteuning Naast de administratieve ondersteuning organiseert Petra ook feesten en events. “Ik werd benaderd door een bedrijf dat graag in het Guinness Book of Records wilde komen en dat is me gelukt samen met het projectteam; dat zijn van die bijzondere gebeurtenissen.

 

Het kan me nooit te gek zijn. Ik organiseer het graag en zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zodat de klant zich op de gasten en het doel van de bijeenkomst kan focussen en zich niet met de organisatie en uitvoering bezig hoeft te houden. In sommige gevallen, werkt het ook beter als een onafhankelijk, externe medewerker bepaalde taken vormgeeft, dit voorkomt frictie onder collega’s.” Wil je met jouw bedrijf online meer exposure, dan is het ook verstandig om Petra even te contacten. Want ook voor het redesignen van een website draait ze haar hand niet om. Petra vertelt dat ze als landelijk erkend en gediplomeerd coach, al 20 jaar twirlster traint en coacht voor Europese kampioenschappen en het wereldkampioenschap. Op het wereldkampioenschap in Nederland dit jaar, voer ik wederom de regie van de livestream. Ook dat verzorg ik graag! Geef mij de regie van je backoffie of event, dan zorgen we samen voor een waardevolle productie.”

 

Ga voor meer informatie naar: www.petraverschoor.nl

FREELANCE BUSINESS SUPPORT

Of bel Petra op 06-38402645 of mail naar info@petraverschoor.nl

PETRA VERSCHOOR
Personalized Assistance
voor al uw planning, organisatie, communicatie & administratie
L o y a a l , d i s c r e e t , p r o f e s s i o n e e l , b e t r o u w b a a r

Uit de editie van

juli 2022

Zomer