Pandora viert feest

Pandora viert feest

Pandora, het wereldberoemde sieraden merk lanceert deze herfst weer een bijzondere collectie en viert de 20ste verjaardag van haar iconische Moments armband.

 

Pandora viert de 20ste verjaardag van haar iconische Moments-armband, ook vieren we daarmee het verzamelen van bedels voor twee decennia lang. De bedels zijn uniek en veelzijdig en voor veel vrouwen is het een manier om mooie symbolen te verzamelen die allemaal hun eigen verhaal vertellen en staan voor speciale herinneringen. Of het nu gaat om een dierbare reis, een geliefd persoon of een nieuw levensdoel, Pandora-fans kunnen de bedels op elk moment aanvullen. Het verzamelen geeft niet alleen een vertrouwd gevoel maar het heeft ook een betekenisvol doel.

Waarom vinden wij verzamelen zo belangrijk? “Voor sommige is het een doel om de hele collectie te hebben terwijl het voor andere gaat om een warme herinnering aan dat ene moment terug in de tijd,” aldus psycholoog Honey Langcaster-James. “Liefhebbers van Pandora houden van verzamelen omdat de bedeltjes staan voor wie ze zijn en ze groeien mee. Door de jaren heen hebben we onze bestsellers mee laten ontwikkelen met het leven van onze fans. Vooral de populaire bedels kunnen een speciale symbolische betekenis hebben”, zegt Stephen Fairchild, Chief Product Officer van Pandora.

 

Pandora Icons

Hoe viert een sieradenmerk met zo’n rijke geschiedenis de 20ste verjaardag van één van haar bekendste ontwerpen? Met een nieuwe interpretatie van die klassieker. Het jubileum van de Pandora bedelarmband, die overal ter wereld tot ongekende populariteit heeft geleid, is hét moment om dit bijzondere ontwerp in het zonnetje te zetten. In september wordt de Pandora Icons collectie uitgebreid met twee snake-schakelarmbanden, te herkennen aan een innovatieve magneetsluiting en een T-sluiting. De even populaire als unieke Pandora Moments Snake Chain Bracelet is al vanaf 2000 een vast onderdeel van de designtaal van het merk. Door het evenwicht tussen mannelijk & vrouwelijk en de gedetailleerde, maar toch eenvoudige structuur, kun je met deze veelzijdige armband alle kanten op. Zo kan je iedere keer weer nieuwe kanten van jezelf laten zien.

 

Duurzaamheid

Pandora gelooft dat sieraden van hoge kwaliteit en economisch succes hand in hand kunnen gaan met hoge ethische normen. Daarom worden de sieraden vervaardigd met respect voor de natuurlijke bronnen, voor het milieu en voor de medemens. Pandora heeft als doel om voornamelijk gerecycled goud en zilver te gebruiken en om in 2025 een CO2-neutraal bedrijf te zijn. Pandora is zich ervan bewust hoe belangrijk het is zowel intern als daarbuiten niet alleen een cultuur van verscheidenheid en inclusie te bevorderen, maar ook goede arbeidsvoorwaarden te creëren en voor een progressieve ontwikkeling van een gemeenschap te zorgen. 

De Pandora Muses hebben onlangs zelf de facility bezocht, hier konden ze persoonlijk het creatieve proces volgen waarbij duurzaam gewonnen materialen worden omgetoverd tot met de hand veredelde sieraden. De Pandora Muses zijn model, danseres en actrice Larsen Thompson, artieste Tasya van Ree, director, schrijver en consultant Margaret Zhang, modellen Halima Aden en Georgia May Jagger en actrice Nathalie Emmanuel.

 

www.pandora.net/nl

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst