Pandora ME

Pandora ME

In de festival modus met Pandora Me

Laat jouw unieke persoonlijkheid zien met de nieuwe Pandora ME collectie die geïnspireerd is op het festival seizoen. 

 

De Pandora ME collectie heeft nu nog meer kleuren en styling mogelijkheden, zo kun je verschillende items naar wens afwisselen en combineren. Leef je uit en laat jouw eigen persoonlijkheid zien. 

 

Geïnspireerd door muziek, de energie en de vrijheid van de zomer bevat de collectie van Pandora ME bonte en felle kleuren die elke outfit speciaal maken. Met de nieuwe, opvallende met de hand veredelde Styling Links, open ringen, medaillons en mini dangles in verschillende kleuren kun je een totaal eigen look samenstellen. 

 

Pandora ME ambassadeurs Charli XCX, Beabadoobee, Addison Rae, Donté Colley en Cecilia Cantarano creëren met deze collectie een individuele zomerlook die helemaal bij hun unieke persoonlijkheid past.

 

Voor Charlie staat bij de festival look het motto “meer is meer” centraal, om op het podium haar kenmerkende en excentrieke styling te laten zien. Addison houdt ervan om zelf een stempel op haar styling te drukken door unieke looks met een speciale touch te creëren. Haar Pandora ME favorieten zijn de Styling Links. Dontè houdt ervan om kleurige accenten aan zijn zomeroutfits toe te voegen die zijn favoriete muziek weerspiegelen.

 

Geniet deze zomer in prachtige kleuren en laat jouw persoonlijke stijl zien met de nieuwe zomercollectie van Pandora ME. 

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer