Pandora: de ster van de feestdagen

Zo ziet blijdschap eruit! Pandora viert de feestelijkste tijd van het jaar met nieuwe designs voor de Pandora Timeless-collectie. Hemelse sterrenmotieven en topkwaliteit metalen, zoals sterling zilver, laten jou schitteren. De kettingen, ringen, armbanden en charms die met de hand veredeld en duurzaam ontworpen zijn, vallen bij alle generaties in de smaak.

 

Geef je geliefde, vriendin, moeder of oma een mooie armband of ketting cadeau met een bedel die je aan haar doet denken.

De diepblauwe sierstenen zijn een terugkerend motief in deze collectie en reflecteren de schoonheid van de hemel in de nacht.

De glinsterende nieuwe charms doen denken aan de geheimen van de Melkweg en de magische sfeer van de feestdagen.

 

Over Pandora

Pandora ontwerpt, produceert en verkoopt handgemaakte en eigentijdse sieraden gemaakt van hoogwaardige materialen tegen betaalbare prijzen. Pandora sieraden worden verkocht in meer dan 100 landen op zes continenten via meer dan 7.500 verkooppunten, waaronder meer dan 2.700 conceptstores. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, Pandora heeft wereldwijd 28.000 mensen in dienst en vervaardigt haar sieraden in twee LEED-gecertificeerde faciliteiten in Thailand met voornamelijk gerecycled zilver en goud. Het bedrijf is van plan om in 2025 koolstofneutraal te zijn en is toegetreden tot het Science Based Targets-initiatief om de uitstoot in het gehele bedrijf te verminderen. Pandora staat genoteerd aan de Nasdaq Copenhagen-beurs en behaalde in 2019 een omzet van 21,9 miljard DKK (2,9 miljard EUR).

 

#SomethingAboutYou

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter