Oxyjet Go

De huid ademt! Al in het begin van de jaren 2000 hebben wetenschappers van de Ruhr Universiteit Bochum ontdekt dat de huid uitsluitend wordt gevoed door zuurstof van buitenaf naar de onderste huidlagen! Bovendien tonen studies aan dat een verhoogde toevoer van moleculaire zuurstof de collageenvorming stimuleert en de energievoorraden van de huid aanvult.

 

25 jaar ervaring en ontwikkeling van de professionele zuurstofapparatuur door de uitvinder Nora Bode OXYJET heeft geleid tot een mobiel apparaat voor thuisgebruik: De OXYJET GO, getest door Dermatest en geproduceerd door een medisch bedrijf in Duitsland. Patent aangevraagd!

 

Aangepast voor thuisgebruik en onderweg, kunt u nu uw gezicht, hals, decolleté, de zones rondom de mond en lippen, neus-lippen-plooi, rondom de ogen en handen behandelen met de OXYJet GO. U gebruikt hiervoor de speciaal ontwikkelde producten uit de set en duwt ze vervolgens zachtjes in de diepe lagen van de huid met gepulseerde druk.

De OXYJET GO is: het eerste apparaat ter wereld voor thuis en op reis dat actieve werkstoffen in de huid insluist zonder naalden of pijn de huid te beschadigen. Bouwt collageen en hyaluron op, vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes, vermindert pigmentatieonregelmatigheden. Vitaliseert uw huid met moleculaire zuurstof. Creëert meer volume en elasticiteit. Verbetert de bloedcirculatie van uw huid Hydrateert intensief en laat uw huid glad uitzien.

 

Serum 1

OXYJET 1 Serum geeft moleculaire zuurstof vrij en is de basis van de behandeling. Door de huid te voorzien van micro-ingekapselde zuurstof, hyaluronzuur, plantenextracten en hydraterende factoren wordt de huid zichtbaar verbeterd.

 

Serum 2

OXYJET 2 Serum is bedoeld om uw huid van binnenuit meer volume te geven en laat het huidweefsel er voller uitzien. De zone rondom de mond en de ogen wordt egaler waarbij vochtophopingen en donkere kringen merkbaar minder worden.

 

Prijs Oxyjet Go: 895,00 euro

www.oxyjetgo.nl

www.skincare-solutions.nl

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst