No deal without the real steel

In bijna ieder woonprogramma en/of woonmagazine kom je ze tegen, de mooie industriële stalen taats-, scharnier of schuifdeuren. Of je nu een landelijk, modern, stoer of sober interieur hebt, de Retrosteel deuren van Retrodeuren.nl zijn stuk voor stuk echte eyecatchers en passen in ieder interieur en bij elk budget. Jan Rutten, eigenaar, vertelt er bewust voor te hebben gekozen de Retrosteel deuren uitsluitend van staal te maken. “Dus geen aluminium, geen hout en zeker geen met aluminium strippen beplakte glazen deur. Voor onze maatwerkdeuren geldt zeker ‘No deal without the real steel’.” 

 

Uitsluitend maatwerk

Ook hier in Zoetermeer merken ze dat in deze bijzondere tijd van zoveel mogelijk thuisblijven, iedereen meer met zijn huis bezig is, dus ook met de deuren en het interieur. Iedere prachtige stalen deur wordt in het eigen atelier van Retrodeuren.nl op maat gemaakt. Omdat alles klant specifiek gefabriceerd wordt, zijn er legio mogelijkheden om je eigen eyecatcher te ontwerpen met één van hun adviseurs. Denk bijvoorbeeld eens aan een stalen deur gevuld met authentieke wagondelen, “melk”- of rookglas, brons effect, een retro used look uitstraling of zelfs een witte poedercoating. Ze hebben er bewust voor gekozen om echte stalen deuren te fabriceren welke zeer slank van profiel zijn en toch imposant. “De enige restrictie is je fantasie”.

Jan geeft aan dat het van groot belang is voor de klant om het atelier, conform de RIVM richtlijnen, te bezoeken bij aanschaf van stalen deuren. Je koopt immers niet elke dag nieuwe deuren en deze moeten wel van toegevoegde waarde zijn aan je dagelijkse woongenot en werkomgeving. Stalen deuren zijn niet alleen mooi en functioneel in huis maar zijn ook praktisch in bedrijfsruimtes en geven een bedrijf een chique uitstraling. Alle deuren zijn zelf te monteren maar uiteraard staat er ook een professioneel montageteam tot je beschikking. De garantie van 15 jaar is uitzonderlijk uniek en geeft maar weer aan waar Retrodeuren.nl voor staat.

 

Authentiek hout

Naast de exclusieve stalen deuren, trappen en balustrades, verkopen ze ook geweldige, in hoogte verstelbare, tafels en zitbanken van authentiek Iep of tropisch hardhout. Deze zijn er in diverse afmetingen en het hout is door wind, water en erosie gevormd. De onderstellen zijn gemaakt van oude stalen machineonderdelen en geven een stoer uiterlijk.

Naast het exclusieve importeurschap van vintage schuifdeursystemen maakt Retrodeuren.nl ook houten schuifdeuren. Deze deuren van goed gedroogd vuren hout zijn voorzien van een anti kromtrek insert. Iedere, stoere steigerhouten deur is uniek, heeft niet altijd dezelfde kleur, maar wel een rustige en neutrale uitstraling, zodat het met andere materialen te combineren is. De deur beitsen en voorzien van een prachtige handgreep zal de deur helemaal afmaken.

 

Koperstraat 19, Zoetermeer | T 088 123 1800 | www.retrodeuren.nl

Instagram: retrodeuren.nl | Facebook: retrodeuren.nl

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter