MYSC, Full Beauty Experience

MYSC, Full Beauty Experience

Op 7 mei jl. opende MYSC parfumerie haar tweede Beauty Hotspot op de Meent in hartje Rotterdam. Net als van haar eerste locatie in Rhoon, gaat ook van deze Full-Beauty-Experience Store je (beauty)hartje sneller kloppen. Een beauty wereld met verschillende concepten onder één dak, maakt het de ultieme shop-experience. 

 

Nieuwe Beauty Hotspot – Meent Rotterdam

Elise Roobol, oprichtster van MYSC parfumerie, heeft dit beautyconcept volledig uitgedacht met haar zus Carolien. Met een team van veertien dames en één man brengen zij hun kennis en advies in Rotterdam en Rhoon over. Zo creëren ze de ‘Mirror of Beauty’ om de klanten hun eigen schoonheid te laten zien én te onderstrepen door middel van tools uit het mooie assortiment en de beste instore treatments. Bij deze geweldige, nieuwe locatie aan de Meent kun je bij The Browbar je wenkbrauwen laten shapen met de producten van The BrowGal. In de City Spa geniet je van de meest ontspannende en resultaat gerichte beautybehandelingen voor je gezicht en lichaam. “Onze huidcoaches adviseren de juiste facials, peelings of gezichtskuren, maar ook een anti-cellulitis behandeling of een bodylift behoort tot de mogelijkheden”, vertelt Carolien. En aan de Beauty Bar met zes dubbele spiegels en de beste selfie lighting krijg je gepersonaliseerde huidverzorging en make-up tips and tricks. Ook leuk om met je vriendinnen te doen. 

De bevlogen Elise vertelt enthousiast: “Daarnaast zijn wij onwijs trots dat we als enige in Nederland een Montale en Mancera shop-in-shop, rechtstreeks vanuit Parijs, in ons Beauty Concept in Rotterdam hebben kunnen integreren. Chanel & Guerlain zijn binnen MYSC twee zeer belangrijke merken, die een prachtig podium hebben gekregen en waarvan wij een zeer uitgebreide collectie aanbieden. Ook ons brede aanbod in Home Fragrances is belangrijker dan ooit geworden. Tijdens deze bijzondere periode merkten we dat onze klanten nog meer waarde gingen hechten aan het gezellig maken van hun thuis, met bijvoorbeeld een mooie diffuser of heerlijk geurende kaarsen, heerlijke bad-en bodyproducten; waarin ‘selfcare’ nog belangrijker is geworden. Ons totale aanbod is bewust en met veel zorg samengesteld, waarbij zowel in onze parfumerieën in Rhoon en Rotterdam als online, onze vakkundige en goed getrainde specialisten klaar staan om onze klanten te voorzien van het beste advies. We merken ook dat onze ‘at home tutorials’ via Vlogs, via YouTube en IGTV, met goed uitgelegd en begrijpelijk advies, zeer worden gewaardeerd.”  

 

Nieuwe exclusieve merken

Bij MYSC vind je zowel in de parfumerie als online een aanbod van meer dan 80 van de meest luxueuze prestige merken. Nieuw zijn de heerlijke Franse geuren van Comme des Garçons en de prachtige parfums van Alexandre.J verpakt in mooie luxueuze cadeaudozen. Ook het nieuwe Franse clean beauty skincare merk Apot.Care, waarbij je de serums mixt en matched op jouw huidbehoefte, is opgenomen in het assortiment. Daarnaast vind je ook nog eens in deze ultieme ‘beauty walhalla’ de meest uitgebreide collectie van het Engelse ‘glow’ skincare merk: PIXI. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van face-, body-, hair-, sun- en home care en ben je gek op de meest bijzondere en unieke parfums? Check dan www.mysc.nl, volg MYSC op social media #myscparfumerie en bezoek één van MYSC’s unieke Beauty Hotspots.

 

MYSC Parfumerie Rhoon | Dorpsdijk 149, 3161 CA Rhoon | 010-5011541 | www.mysc.nl

MYSC Parfumerie Rotterdam | Meent 28-30, 3011 JK Rotterdam | 010-5011541 | www.mysc.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer