Elke dag een speciale gelegenheid

Elke dag een speciale gelegenheid

Moederdag staat dit jaar in het teken van onvoorwaardelijke liefde bij Pandora. Bedank je moeder dat ze er altijd voor je is, met sieraden die jullie unieke en onbreekbare band symboliseert. Moederdag is de perfecte gelegenheid om je waardering te tonen en iets terug te geven.

Dit seizoen omvat de Pandora Moments-collectie ronde ringen, kettingen en oorbellen, die symbool staan voor jullie eeuwige band. Pandora Timeless biedt roze gekleurde, hartvormige stenen als traditionele symbolen die liefde uitstralen. 

“We hebben met elkaar verbonden cirkels ontworpen om de oneindige band tussen moeder en kind te symboliseren. De relatie tussen hen vertegenwoordigt een verbinding die niet verbroken kan worden.” Aldus A. Filippo Ficarelli en Francesco Terzo, VP Creative Directors bij Pandora. “Het hart symbool van Pandora Timeless is de perfecte manier om je moeder te laten weten dat je van haar houdt. We willen ook dat moeders zich gesterkt voelen om zichzelf te waarderen en zichzelf iets te gunnen.” 

Cadeaus die jouw waardering weerspiegelen en die Moederdag en alle andere dagen met Pandora extra speciaal maken. 

Website: www.pandora.nl

Uit de editie van

april 2022

Lente