MARCIANO GUESS onthult de nieuwe feestdagen campagne

MARCIANO GUESS onthult de nieuwe feestdagen campagne

De Holiday 2020 Marciano advertentiecampagne legt modellen, Erin Cummins en Vivien Rubin vast in de opvallende prêt-à-porter van dit seizoen en roept tegelijkertijd een sterk gevoel van elegantie, glamour en verfijning op - de essentie van het merk Marciano. De campagne is geregisseerd door Paul Marciano, Chief Creative Officer voor GUESS?, Inc. Yasmine Kateb is de fotografe van deze shoot, die geschoten is in een luxe villa in Los Angeles, CA. De stijlen die tijdens de campagne worden getoond, creëren een kerstgevoel en zijn elegante key items voor de aankomende feestdagen.

 

Over Marciano Guess

Marciano, de eerste merkextensie van GUESS, Inc., volgt in ware GUESS-stijl met kleding en accessoires die aan de top van de mode staan. Deze eigentijdse, op de runway geïnspireerde collectie, ontworpen voor de fashion forward vrouw, is gedurfd sexy, maar heeft een zeer verfijnde stijl die pure glamour in de alledaagse mode symboliseert. Marciano GUESS ontwerpt, verkoopt en distribueert volledige collecties van dameskleding en accessoires. Marciano boetieks zijn gevestigd in Noord-Amerika, evenals internationale steden over de hele wereld. De Marciano-collectie is ook te vinden in geselecteerde flagship GUESS-winkels, speciaalzaken en online op Marciano.com.

 

Over Guess?, Inc.

Guess?, Inc. ontwerpt, verkoopt en distribueert een lifestyle collectie van hedendaagse kleding, denim, handtassen, horloges, schoenen en andere gerelateerde consumentenproducten. Guess producten worden gedistribueerd via merkwinkels, via grote warenhuizen en speciaalzaken over de hele wereld. Vanaf 2 mei 2020 exploiteerde de onderneming rechtstreeks 1.084 winkels in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De licentiehouders en distributeurs van het bedrijf exploiteerden wereldwijd 538 extra winkels.

 

De collectie zal vanaf begin november in de winkels en online beschikbaar zijn.

 

Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op www.guess.com.

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter