Mambo Beachclub

Mambo Beachclub

Genieten op het mooiste en zonnigste plekje van Nieuw Kijkduin met zon, zee, strand en palmbomen. Mambo Beachclub is voor iedereen, maar liefst 1500m2(!) horeca, service, gastgerichtheid en snelheid in combinatie met minimaal 600 luxe strandbedden.


De beachclub is vernoemd naar één van de bekendste badplaatsen van Curaçao; Mambo. De nieuwe beachclub kent een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils: in de ochtend ontbijt, koffie met diverse soorten gebak, in de middag lunch & fingerfood en ‘s avonds een uitgebreid diner gevolgd door een borrel met mooie wijnen en cocktails. Met regelmaat een mooi feest waar de ondergaande zon door dj’s zal worden overgenomen. Weer of geen weer, de zon schijnt hier altijd. Binnen is het erg gezellig en knus ingericht, beach/boathouse, gestyled door Riviera Maison. Niet alleen met mooi weer een aanrader, maar ook erg sfeervol om eens een kijkje binnen in het restaurant te nemen!


Strand Mambo


De service van beachclub Mambo stopt niet bij het terras. Mambo heeft meer dan 500 strandbedden om de gehele dag te genieten van zon, zee en strand! Wilt u bij uw strandbed een parasol of een windscherm, geen probleem, de ‘Beachboys’ staan altijd voor u klaar! De strandbedden hoeven niet gereserveerd te worden.


VIP Bedden


Verwen uzelf op één van onze VIP bedden! De VIP bedden zijn online te boeken via de website. Wees er snel bij, want op zomerse dagen zijn deze luxe Vip bedden zeer geliefd! Dit VIP bed heeft u de gehele dag tot uw beschikking. Daarnaast krijgt u nog water en vers fruit. Heerlijk lunchen op uw eigen VIP bed of gezellig borrelen, terwijl u van de zon geniet!


Een speciale gelegenheid


Mambo is ook de perfecte plek voor het geven van bedrijfsfeesten en/of privé feesten zoals bruiloften en verjaardagen. Klein of groot, bij Mambo kan alles! Gewoon een borrel voor een verjaardag? Een babyshower, babyborrel of jubileum? Geen probleem, de dames van de sales maken een passend voorstel op al uw wensen!


www.beahclubmambo.nl
Instagram: Beachclubmambokijkduin
Facebook: Beachclub Mambo

 

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente