Lucky Mo: stoer& dynamisch

Ben je toe aan een nieuwe wintergarderobe en de fijnste, kwalitatieve basics? Dan moet je snel even langsgaan bij Lucky Mo in Nootdorp. Echt zo’n heerlijke winkel waar je altijd slaagt. Deze kledingwinkel staat voor lef, stoer, dynamisch en willen we dat niet allemaal wel een beetje?

 

Marion Oudshoorn, eigenaresse, is een echte onderneemster in hart in nieren. Al op haar 18e had ze haar eigen kledingwinkel. Ze vervolgde na 18 jaar haar carrière in de verkoop, styling en groothandel. Haar eerste liefde vergat ze nooit en in 2005 opende ze, samen met haar rechterhand Anuschka Koot, Studio Mo in Nootdorp. Vorig jaar na een verbouwing en verandering naar een kwalitatieve, betaalbare collectie ontstond Lucky Mo. Ze kopen de collectie zelf in Parijs en Italië in en weten precies wat hun klanten willen. Samen met hun team van vier leuke, vakkundige meiden geven ze iedere klant eerlijk stylingadvies in een gezellige sfeer. Vandaar natuurlijk dat iedereen hier graag terugkomt. “Wanneer een klant met een grote glimlach en een nieuwe outfit de deur uitloopt ben ik blij, ik zie graag tevreden klanten. Inmiddels heeft Lucky Mo een grote vaste klantenkring waar ik erg trots op ben.”

Wekelijks wordt de collectie van de mooiste merken zoals Colourful Rebel, Rino&Pelle, Red Button, Cup of Joe (COJ) Jeans, Meisïe en Loavies afgewisseld met nieuwe, betaalbare items. Hun geweldige aanbod van accessoires en laarzen maken je outfit compleet, zoals je op de teamfoto met de nieuwste, roomwitte feest-en wintercollectie kunt zien. Kijk voor veel meer inspiratie op hun Facebook en Instagram pagina. Leuk om te weten dat haar dochter Fleur de foto’s maakt en hun social media onderhoudt. In deze rare tijd verleent Lucky Mo aan haar klanten graag extra service. Zie je online een outfit wat je graag wilt hebben, maar wil je liever niet naar de winkel? Neem dan even contact op, zij sturen het graag naar je op. 

 

Winkelcentrum de Parade | Lange Baan 17, Nootdorp

T 015  361 85 15 | www.luckymo.nl

Facebook/Instagram Luckymonootdorp 

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter