Largo Vakantie Accommodaties

Largo wenst mensen een unieke vakantieherinnering te geven door ze optimaal te laten genieten van exclusieve en unieke toplocaties in Nederland. Plekken waar men zich thuis voelt door de kleinschalige opzet, het gemak en de privacy van de luxe accommodaties. De villa’s van Largo zijn van alle gemakken voorzien dankzij hoogwaardige materialen, een ruime opzet en moderne voorzieningen. Heerlijk even ertussenuit in eigen land. 

 

Beach houses Vlissingen

De nieuwe beach houses van Largo in Vlissingen zijn de perfecte getaway deze zomer. De strandhuisjes, pal op het strand, zijn vanaf het voorjaar t/m de herfst te boeken en voorzien van alle luxe. Largo ontzorgt gasten en geeft hen de kans om te genieten van elkaar en al het prachtige van

Zeeland. Naast de rust van de natuur is ook de gezellige boulevard en diverse strandpaviljoens binnen handbereik. Een ultiem vakantiegevoel zonder het lange reizen? Word wakker met je voeten in het zand en het ruisen van de zee en waan je even in andere oorden.

 

Harbour Village

Deze grote en exclusieve vakantievilla’s zijn gelegen op het Zilveren Schor, pal aan de oevers van het Veerse Meer. Elke riante en duurzame watervilla beschikt over een enorm terras, een inpandig boothuis en een aanlegsteiger. Gezellige boottochtjes op het meer, watersporten, relaxen aan de waterkant of bijzondere stedentripjes zorgen voor een onvergetelijke vakantie vol weelde en ontspanning. Het luxe resort Harbour Village heeft ook een koninklijk tintje: ooit was het gebied een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard. 

 

Domein Het Camperveer

Wie op het Domein Het Camperveer verblijft, komt er om te genieten van het samen zijn met zijn gezelschap en zal op die bijzondere plek aan het Veerse Meer, nabij Kamperland, rust en een prachtige natuur vinden. Naast het comfort van de ruime appartementen en watervilla’s en de natuurrijke omgeving staat een persoonlijke digitale host garant voor die ontzorging van Largo’s gasten. Op Domein Het Camperveer hoef je namelijk niet met je vragen tot aan de receptie van het resort te wandelen, maar beantwoordt de digitale host alle vragen en verzoeken via de in-suite tablet, SuitePad, in je luxe-appartement of watervilla.

 

www.largo.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer