LaDress by Simone

LaDress by Simone
Van het perfecte jurkje naar de perfecte outfit

LaDress is bekend geworden met het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid. In 2006 startte Simone van Trojen haar aanvankelijk exclusief online opererende bedrijf vanuit huis. De collectie bestond destijds uit één enkel jurkje, te bestellen in vier kleuren. 

 

Vandaag de dag is LaDress uitgegroeid tot veel meer dan dat ene jurkje: een internationaal en allround label, waarin Simone, inmiddels samen met Esther, Pieter en hun team, een droom waarmaakt: een perfecte outfit voor iedere vrouw maken. En dat zijn niet zo maar outfits: de patronen worden nog steeds zelf gemaakt door patronenmaaksters uit de wereld van de couture, die een perfecte fit en tijdloze stijl garanderen. De stoffen zijn duurzaam en blijven eindeloos mooi en de items worden in de Europese Unie gemaakt. Je kan alles zelf wassen (30 graden, korte was) en strijken is niet nodig.  En niet onbelangrijk: alles kan dress-up gedragen worden, maar zeker ook dress down.. zodat je altijd stijlvol voor de dag komt in comfortabel zittende kleding!

 

LaDress wordt verkocht via www.ladress.com, via de eigen LaDress Boutiques in Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht en Breda en via een groeiend aantal multibrand stores in heel Nederland (voor adressen: Ladress.com/en/storelocater). Simone deelt daarnaast haar ervaringen, favourites en inzichten via social media (instagram: @ladress) en via de LaDress nieuwsbrieven, die voor velen al een must read zijn!

 

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst