La Cocotte

La Cocotte

TROTS OP ONZE...JARIGE KAS!

Een jaar geleden opende La Cocotte de Kas! Een prachtig(e) restaurant, trouw- en eventlocatie op een bijzondere plek in de Rotterdamse haven. In de Kas heerst een ontspannen en ongedwongen sfeer. Gasten delen mooie momenten binnen met een unieke buitenervaring. Je kunt zowel lunchen als dineren met vrienden en familie of collega’s en zakenrelaties.

 

ZIN IN EEN FEESTJE? DE KAS OP ZICHZELF IS AL EEN FEESTJE!

De Kas haalt buiten naar binnen. Dat maakt het de perfecte eventlocatie; groots of juist intiem. Bijvoorbeeld voor live cooking wanneer u iets te vieren heeft, een gezellige vriendinnenlunch met bubbels of een groots bruiloftsfeest. De Kas is de ideale ontmoetingsplek voor groepen en gezelschappen. Voel je thuis in deze lichte en modern ingerichte ruimte!   

KIJKJE IN DE KEUKEN

Onze bevlogen koks zijn de absolute blikvangers tijdens live-cooking events in de Kas. Kijk hoe zij de heerlijkste gerechten bereiden voor uw gezelschap.

OUD EN NIEUW

Het bestaande restaurant van La Cocotte heeft een flinke metamorfose ondergaan. Tijdens de lockdown heeft het team van La Cocotte de handen uit de mouwen gestoken en het restaurant een nieuwe uitstraling gegeven. Dit laat zien hoe La Cocotte zich onderscheidt, op een eigenwijze en tijdloze manier.


De Kas bestaat 1 jaar en dat mag gevierd worden! La Cocotte trakteert deze zomermaanden (juli + augustus) op een glaasje bubbels tijdens de lunch of het (early)diner! Gebruik de code #BrandNewBubbels tijdens het reserveren via onze website www.lacocotte.nl.

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer