Jouw online Beautywinkel

Jouw online Beautywinkel

Jouw online Beautywinkel

 

Wie bestelt er niet makkelijk online? Natuurlijk wil je het liefst professionele beautyproducten, waar gekwalificeerde schoonheidsspecialistes mee werken, bestellen met persoonlijk en deskundig advies afgestemd op de behoefte van jouw huid. Dan ben je dus bij Beautywinkel aan het juiste webadres.

 

Uniek online platform

De 22-jarige enthousiaste ondernemer, Brad Luijkx, heeft de consumenten webshop www.beautywinkel.nl overgenomen. Hij is net afgestudeerd aan de Hoge School Rotterdam en heeft jarenlange ervaring opgedaan bij zijn ouders in de beauty branche. 

De beautywinkel is een online webshop met meer dan 3000 make-up en verzorgingsproducten. Waaronder de mooie make-up van John van G (JVvG) en Idun Minerals alsmede Combinal én de geweldige huidverzorgingsproducten van Doctor Eckstein, Retinol, Biomaris en Gilda Liljeblad. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de huidige webshop om te bouwen tot een uniek online platform voor professionele cosmetica en huidverzorging, dat per 1 september online gaat. Met, heel uniek, deskundig en persoonlijk advies van gediplomeerde schoonheidsspecialistes voor mannen en vrouwen.

 

Wat maakt het online platform uniek? “Geen één huid is hetzelfde. Daarom brengen we als het ware het advies van de schoonheidsspecialist online, dus we zijn we niet alleen het verkooppunt van beautyproducten. Vandaar dat ons nieuwe platform ingericht wordt volgens het unieke 4-10-100 concept, zodat je weet welke verzorging jouw huid nodig heeft en je geen verkeerde aankopen meer doet. Heb je daarna nog vragen dan kan je voor goed en professioneel advies bellen, mailen en chatten met gekwalificeerde schoonheidsspecialistes.”

 

Het unieke 4-10-100 concept

Brad vertelt dat wetenschappelijke en praktische onderzoeken door dermatologen hebben bewezen welke combinaties van werkzame bestanddelen het welzijn van je huid garanderen. Met het unieke 4-10-100 concept, dat het raamwerk is van de nieuwe Beautywinkel, ga je stap voor stap van bepalen uit 1 van de 4 huidtypes (gezonde-,  onzuivere-, gevoelige- en rijpere huid) naar 10 huidcondities en vervolgens naar de meest geschikte productlijn uit meer dan 100 producten. Zo weet je precies wat voor huid je hebt en welke producten nodig zijn om de conditie van je huid te verbeteren. Met behulp van ‘how to’ inspiratiefilmpjes word je ook voorzien van de beste tips voor een zo optimaal gebruik.

 

Mooie introductievoordelen

Ook gebruik maken van mooie introductievoordelen?!

Alle klanten die vóór de geplande lancering in september al een product hebben gekocht bij de huidige Beautywinkel krijgen straks als bestaande klant mooie introductievoordelen. Houd de komende maanden de website dus goed in de gaten.

 

www.beautywinkel.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer