Interlude Black Iris

Interlude Black Iris

Vervaardigd als een overschildering, gebruikt Black Iris een verfijnd palet om de facetten van de originele creatie te verzachten. Een complex samenspel van donkere stoïcijnenheid en begraven levendige kracht die naar boven barst in het licht.

 

In vergelijking met zijn voorganger uit 2012 vertoont Black Iris een aantal verschillen:

3 BELANGRIJKE VERSCHILLEN:

TOP: Oregano- en rozemarijnnoten zijn afgezwakt, wat resulteert in een opening die iets sprankelender en vochtiger aanvoelt, met de toevoeging van vioolblaadjes.

HART: Orris voegt een extra laag boterachtige zachtheid toe aan het hart van de geur, als aanvulling op de vanille.

BASIS: De algehele houtachtigheid van Black Iris Man komt sneller naar voren in de compositie in vergelijking met Interlude.

Interlude Black Iris is een kruidige, houtachtige Eau de Parfum gemaakt door parfumeur Pierre Negrin met een concentratie van 25% geurolie.Harmonie resulteert in het hart van Interlude Black Iris Man. Zesty Bergamot, Rozemarijn en Violette Bladeren roepen voortdurende intervallen op, die worden tegengegaan door tonen van Amber, Wierook, Cistus en Mirre. Een laag Orris Absolute van Vanilla  verzacht het hart van de compositie. Ten slotte zorgen de noten van Leer, Agarwood, Smoke, Patchouli, Sandelhout en Cederhout in de basis voor blijvende diepte en textuur.

Topnoten: Bergamot, Rozemarijn, Violette bladeren. Hartnoten: Orris, Amber, Wierook,       Custus, Mirre, Vanille. Basisnoten: Leer, Agarhoutrook, Patchouli, Sandelhout, Cederhout.

 

Verkrijgbaar bij:

MYSC Parfumerie, Dorpsdijk 149 Rhoon + Meent 28-30 Rotterdam, 010-5011541, www.mysc.nl

Pour Vous Parfumerie Winnubst, Van Hoytemastraat 40 Den Haag, 070-3247933, www.parfumerie-winnubst.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer