Hoekse Bierfest Rally 2020

Een echte rally rijden, wij van Brand New Magazine hadden dat nog nooit gedaan. Maar wat een plezier hebben wij gehad en natuurlijk ook de bijbehorende stress ontbrak niet. Je begint er natuurlijk aan om te winnen, maar dat is ons als onervaren Brand New Magazine team niet gelukt.

 

Deze rally zat zo goed en spannend in elkaar dat zelfs de ervaren teams hard aan de bak moesten. Als bestuurder en navigator moet je natuurlijk goed op elkaar ingespeeld zijn, om zonder ruzie uit de strijd te komen, en dat is volgens mij iedereen gelukt.

Voor degene die nog nooit in de Hoeksche Waard zijn geweest, wat een prachtig gebied is dat zeg, de route voerde ons langs de mooiste plekjes, en uiteraard waren er ook diverse stops ingelast, waar we verwend werden met heerlijke versnaperingen en leuke give aways. De interessante beproevingen waren super leuk om te doen, wij waren natuurlijk net als de rest bloedfanatiek.

Kortom wij hebben genoten, en durven te zeggen dat dat ook zeker voor alle andere 80 teams het geval is geweest. We bedanken de organisatie dan ook heel hartelijk, en hopen dat we er volgend jaar in 2021 weer bij mogen zijn.

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter