Hidden Ibiza

Hidden Ibiza

In de prachtige baai van Cala Sant Vicente, is er een nieuwe absolute must-go verrezen. Een prachtig restaurant met een waanzinnige bar in een botanische tuin.

 

Eenmaal binnen de hoofdpoort word je omver geblazen door de unieke sfeer en gebruikte natuurlijke materialen. 

Hiervan bekomen wandel je door de handgemaakte houten poorten naar de binnentuin met bar en restaurant en omarm je de authenticiteit waar Ibiza zo geliefd om is geworden.

Een betoverend nieuw plekje, daar waar je jezelf in een sprookje van 1001 nacht waant, waar je smaakpapillen worden verrast met een kaart vol fusion tapas,  voor de veganist, de carnivoor en vegetarier als ook de glutenvrije gast zeer bijzondere en afwisselende kleine gerechten worden bereid.

Dit alles elke dag onder de klanken van akoestische muziek en zang. Het bijzondere is dat de nummers op een menukaart staan en iedere gast zelf een of meerdere nummers live kan aanvragen. Een keer per week zal Paco Fernandez en band optreden.

 

Voor de sportliefhebbers onder ons zijn er op afspraak/reservering elke dag in groepsverband diverse ochtend-activiteiten, allen outdoor uiteraard. Onder professionele begeleiding kan je kayakken, paddle boarding, yoga, hiken, fietsen en natural personal training. Deze activiteiten starten vroeg in de ochtend en worden gezamenlijk met alle deelnemers afgesloten met een healthy breakfast.  Een absolute aanrader voor degene die beweging prettig vind en tegelijkertijd mooie verhalen over het eiland wilt horen. 

Een plek waar jong en oud zich kan en zal vermaken. In een apart deel van de sprookjesachtige tuin kan je er jeu de boulen, poolen, darten, minigolf 3 holes en nog veel meer. Een plek ook waar de kinderen zichzelf kunnen vermaken en vermaakt worden.

Hidden Ibiza, een schitterende aanwinst op dit mooie eiland. Zet dit unieke restaurant zeker op uw IBIZA TO DO LIST.

 

Volg Hidden ibiza op facebook en instagram (Hidden.Ibiza) 

Hidden Ibiza | Carretera C-811, 07811 Cala de Sant Vicent, Balearic Islands, Spanje | +34 6 9004 3689 | info@hidden-ibz.com | www.hidden-ibz.com

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer