HAVAIANAS BRASIL FAMILY

HAVAIANAS BRASIL FAMILY

HAVAIANAS BRASIL FAMILY

 

In 1962 begon in Brazilië een klein, ambitieus bedrijfje met het maken van teenslippers. Havaianas is geboren uit passie voor het leven en nu, 60 jaar later, doet het ons bijzonder veel plezier dat we de hele wereld kunnen laten genieten van de Braziliaanse spirit. Die spirit zien we terug in onze populaire Braziliaanse collectie, laid-back met voor iedereen wat wils. Alle modellen hebben een uniek accent dat het doet onderscheiden van de rest. Zo is Havaianas ontwikkeld van één model tot de zeven fantastische stijlen die vandaag de dag nog worden aangeboden. De nieuwste modellen bestormen binnenkort ongetwijfeld het erepodium van de Braziliaanse teenslippers.

Brasil Logo brengt alle kleuren van de regenboog naar de stad. Deze klassieker is verkrijgbaar in verschillende verbluffende kleuren en loopt heerlijk comfortabel dankzij de sterke, flexibele rubberen zool. De kleuren zijn eenvoudige maar toch stoer en worden tot in de kleinste details uitgewerkt. Op het bandje is het welbekende logo van de Braziliaanse vlag aangebracht, daarnaast loopt er over de gehele zijkant van de zool een lijn in een complementaire kleur van de slipper.

Brasil Fresh is de vrolijke moderne make-over van het klassieke model, Havaianas Brasil. Dit model is verkrijgbaar in een weelderige reeks kleuren die je direct herkent aan zijn waanzinnig artistieke ruitjes motief, waarvan het kleurverloop doet denken aan de zee, het Amazonewoud, de zonsondergang en de ambiance van een Braziliaans feestje.

Kleur de stad blauw, geel en groen met Brasil Tech. Dit model combineert de allernieuwste modetechnieken met de kenmerken van een oude klassieker. Welke kleur je ook kiest, iedereen zal kijken naar deze slipper met zijn opvallende kleurenstrook die prachtig contrasteert met de diepe kleur van de luxe rubberen zool. Laat de zon maar komen!

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer