Hallmark

Hallmark

Always look on the bright side met Hallmark

Nieuwe campagne draait om inclusiviteit en verscheidenheid in onze samenleving

 

Bij Hallmark begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn en inspireren zij elke dag om anderen een glimlach op het gezicht te bezorgen. Traditioneel sturen we een kaartje als we iets te vieren hebben, als we iemand beterschap willen wensen of als we medeleven willen tonen. Maar er zijn zoveel meer momenten die om een kaartje vragen. Met de nieuwe Brightside collectie biedt Hallmark een assortiment kaarten die de inclusiviteit en verscheidenheid van onze samenleving viert. Denk hierbij aan een kaartje voor de nieuwe buurman die uit een onstuimig land naar Nederland is gekomen, je broer die uit de kast is gekomen of voor je vriendin die onzeker is over haar lichaam na een operatie. Hallmark staat voor de diversiteit in onze maatschappij en omarmt alle verschillende culturen, geaardheden en verschillende overtuigingen die ons land rijk is. De Brightside collectie is er voor iedereen en voor ieder moment!

Voor iedereen en ieder moment

Hallmark wil iedereen helpen en inspireren om weer echt contact te maken met de mensen om ons heen, elke dag opnieuw. Zo kunnen we relaties die we waardevol vinden verdiepen, nieuwe vriendschappen maken en oude herstellen. Hallmark gaat verder dan alleen de standaard kaarten en komt ook regelmatig met minder vanzelfsprekende collecties. Zo lanceerden zij als eerste kaarten speciaal voor LGBTQ relaties, Bar Mitzvah’s en voor Eid Mubarak, het  Islamitische Suikerfeest. Hiermee tonen zij er te zijn voor iedereen in onze samenleving, ongeacht afkomst, geaardheid of religie. Hallmark biedt nu met de Brightside collectie voor elke gelegenheid een kaartje om te laten weten dat mensen zich goed mogen voelen om wie ze zijn. Of het nu gaat om iemand die naar Nederland is geëmigreerd, iemand uit de LGBTQ  gemeenschap of om iemand die onzeker is over zijn of haar lichaam een hart onder de riem te steken, iedereen is volgens Hallmark welkom en verdient het zich goed te mogen voelen.

 

Brightside collectie met een positieve vibe

Brightside collectie is een vrolijke mix van levendige fotografische kaarten waarop de verscheidenheid van onze samenleving centraal staat. Zo verschillen de beelden in de molen onder andere van leeftijd, geslacht en afkomst. Wat de kaarten gemeen hebben, is de positieve uitstraling. Door het terugkerende kleurenpalet vormt het een vrolijk geheel, een inclusiviteitsfeestje! De Brightside collectie is vanaf mei verkrijgbaar in de winkels en zal onderdeel zijn van een grotere nieuwe collectie die Hallmark uit gaat brengen.

 

Over Hallmark

Hallmark is in 1910 opgericht in Amerika door Joyce C. Hall. De destijds 18-jarige Joyce was er van overtuigd dat mensen een diepgeworteld verlangen hebben naar echte sociale contacten. De wenskaart is het ideale middel om daar invulling aan te geven. Die boodschap bracht hij over op drogisterijen en cadeauwinkels en daarmee verkocht hij in rap tempo zijn schoenendozen vol wenskaarten. Nu, ruim 100 jaar verder helpen we mensen nog steeds bij het versterken van waardevolle relaties, en is Hallmark een internationaal merk. Van wenskaarten tot cadeau artikelen; Hallmark is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en in ruim 30 talen. Televisiezenders in de USA en het eigen crea merk Crayola maken van Hallmark een iconisch bedrijf dat zich focust op de toekomst en het maken van echt contact.

 

Overige informatie over Hallmark

Website:              www.hallmark.nl
Facebook:           facebook.com/HallmarkNederland

Instagram:          instagram.com/hallmark_nl

Twitter:               twitter.com/hallmarknl

 

 

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer