Guess SS22

Guess SS22

De GUESS SS22 collectie verwelkomt luxueuze croco accessoires

Geniet deze zomer van een seizoen vol stijl dankzij de must-have croco stukken uit de GUESS SS22 Accessories collectie. De uitgelezen selectie croco tassen en trendy slip-on flats vormen de ideale finishing touch voor elk zomerse ensemble. Met hun opulente afwerking, eigentijdse aantrekkingskracht en unieke GUESS DNA zijn deze exclusieve accessoires helemaal klaar voor de zomer.

De veelzijdige croco-tassen zijn gemaakt van hoogwaardig faux croco PU en vallen op door hun ingetogen glamour-attitude. De zadeltas met luxe G-hardware en meervoudige strap opties is verkrijgbaar in een palet van lichtblauw, poeder roze en wit. Tijdloze silhouetten die verkrijgbaar zijn in onder andere eggshell, chocolade en roze. Zowel de tas als de flap met bovenhandvat zijn afgewerkt met GUESS-logo bandjes en zijn ideale accessoires voor overdag en ‘s avonds. Voor glamoureuze en toch compacte accessoires zijn de flap schoudertas met ketting detail en de mini-satchel met gesp band geweldige opties, samen met de luxe satchel met zijn klassieke vorm en antiek bronzen hardware, allemaal in een reeks van rum-, egshell- en zwarttinten.

Voor een comfortabele en uiterst veelzijdige stijl is er een selectie croco slip-on flats met uitsnijdingen in het G-logo, gemaakt van bedrukt nappa stof en leer. Ze zijn verkrijgbaar in een onweerstaanbare selectie zomerse pasteltinten, waaronder koraal, lila, blauw en limoen.

Website: www.guess.eu 

Uit de editie van

april 2022

Lente