Guess Beachwear SS20

Guess Beachwear SS20

Iconisch retro, onweerstaanbaar tropisch en speels sexy - dit seizoen kondigt de GUESS Underwear-Beachwear-Activewear SS20-collectie de zon aan met levendige paletten van neon- en pasteltinten, bloemmotieven en glam patronen, afgewerkt met een vintage en hedendaagse uitstraling. Het resultaat is een levendige selectie van unieke, stijlvolle stukken die een vleugje zomerse verfijning toevoegen aan elke look, of het nu op het strand, bij het zwembad of in de stad is. 

 

Beverly Hills Hotel

Stap in de jeugdige, dromerige wereld van Beverly Hills, versierd met snoepkleuren, strepen en palmbladmotieven. Denk aan retro hotelbehang in combinatie met sexy silhouetten in strandkleding die opvalt in pastel roze en lichtgroen.

 

Iconic 50’s

Vrouwelijkheid is zichtbaar dit seizoen, door de pin-up stijl. Sexy en iconisch, de jaren 50’s maken een comeback met bolletjes, dierenprint en gestreepte strandkleding in vrouwelijke vintage vormen. De designs zijn afgewerkt in stoer zwart, rood en wit bedrukte microvezel en een speciale microvezel met textuur. Om uit het water te ontspannen, vullen lichte pareo’s en jurkjes de look aan.

 

Copacabana

Copacabana omarmt het exotische met sexy en avontuurlijk en komt in tropische prints, salsa en logomania-geïnspireerde looks.

 

www.guess.eu

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer