GRAND SALON

GRAND SALON

DE MAGIE VAN BOUTIQUE HAIR : GRAND SALON


Midden tussen de indrukwekkende Sky schrapers van Rotterdam vindt je een Frans aandoende brug met leeuwenkoppen en romantische lantarens . 
Het is dáár waar culturen samensmelten, waar boutique hair Grand Salon huist ! 
De uitstraling van de salon ademt een ontspannen sfeer en het vriendelijke team maakt dat je je ook bij het eerste bezoek thuis voelt . 
FOTO 

LOVE IS IN THE HAIR 
Hedwich :,, Ik ben zo trots op ons team!"
Iedere vernieuwing en trend mixen zij feilloos . Samen met de klant ontdekken zij wat bij 
hun persoonlijkheid, beroep en lifestyle past . Zo ontstaat een stralende look .
Mijn team is gevarieerd ; De een laat zich inspireren door Europese en Amerikaanse top kleurspecialisten en de ander heeft de drive om súper beschadigd haar weer te herstellen en te laten glansen. Weer een ander is allround zó goed dat ik niet kan zeggen in welk onderdeel ze excelleren . Een ding is voor ons het aller belangrijkst ; We houden van mooí haar ! 

Wij als professionals van boutique hair Grand Salon houden van mooi gezond haar. We weten hoe élk type beschadigd of dor,droog, pluizig of juist dun en slap haar met de juiste behandeling intens te verbeteren met langdurig resultaat . 

Top haarverzorging vereist expertise en dat hebben we in huis ! 
Onze high end botox behandeling en signature proteïne behandeling , beiden vegan , maken dat tíjdelijk maskeren van beschadigd haar wat na drie wassingen met shampoo weer droog aanvoelt en pluizig eruit ziet verleden tijd . 


Door veel met topmodellen als Lara Stone, Cindy Crawford, Yfke Sturm en ook tv presentatrice Pernille La Lau te werken , weten wij hoe intens het haar belast wordt door dagelijkse styling .
Daarom testen wij constant herstellende behandelingen uit Europa en Amerika , en met succes! 
Tot nu toe heb ik nog nooit een behandeling gegeven die zó diepgaand en langdurig herstel biedt 


Quote: Mijn maandelijkse uitje naar Rotterdam bij hair boutique Grand Salon laat mij iedere keer weer stralen . Ik rijdt steevast met volle energie weer terug naar huis.

De botox behandeling duurt ongeveer anderhalf uur de proteïne behandeling duurt 3 uur.
Natuurlijk wordt u altijd bij een bezoek aan ons verwend met heerlijke cappuccino , vers fruit, een koud drankje of gebruik maken van de lunchkaart.

Ook zijn er prachtige verwennerijen te vinden in de boutique zoals geurkaarsen , parfum voor het huis en alle seizoen kleuren van OPI nagellak . 

Al 30 jaar is kwaliteit bij boutique hair Grand Salon  voor ons de norm. Of het nu gaat om een goede coupe, prachtige balayage , contouring , highlights of haarverlenging ; Wees welkom! 

Grand Salon 
Wijnkade 15 
3011VZ Rotterdam 
010-4120906
www.grandsalon.nl 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer