Fresh ’n Rebel

Fresh ’n Rebel

Een kleurrijke zomer met audio accessoire merk Fresh ’n Rebel
Portable home Speaker ‘Soul’ verkrijgbaar in kleuren voor ieder interieur

Dat interieurstyling niet stopt bij nieuwe kussens op de bank is voor Fresh ’n Rebel een feit. Ook speakers moeten een fashionable design én kleur hebben. Het audio accessoire merkvan Nederlandse bodem ontstond dan ook vanuit het gemis aan variatie in een toen nog vrij grauwe techbranche. Na een aantal succesvolle kleurlijnen is de Soul opvallend: een staande portable home speaker verkrijgbaar in 7 warme kleuren geïnspireerd door de natuur. Van Silky Sand tot Storm Grey en Safari Red: er is voor ieder huishouden een perfecte match.

Alle hoeken van de kamer
De Soul is de eerste Fresh ’n Rebel home speaker en een mooie toevoeging aan ieder interieur. Door een speciale hoek van 12 graden kan het geluid alle hoeken van de ruimte bereiken. Met een helder geluid en diepe bass kan de Soul de ruimte vullen voor een feestje maar ook rustige achtergrondmuziek goed afspelen. Door twee Soul speakers te koppelen via Bluetooth, ontstaat er stereogeluid. Portable speakers zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Met het thuiswerken tijdens de lockdowns werd het ‘meenemen’ van muziek naar iedere ruimte in huis steeds meer gewenst. Van zolder tot slaapkamer, keuken of schuur: muziek helpt ons door de dag. Zelfs met buiten werken of relaxen is muziek een must. De Soul is waterproof en kan dus ook een Nederlands buitje hebben. De speaker heeft 15 uur wireless playtime: handig voor als de speaker een keer mee naar buiten gaat.

Colour your music 

Strakke designs en opvallende kleuren. Audio devices zijn vandaag de dag niet alleen maar technisch, maar fungeren naast audio-ondersteuning als echte eyecatchers, onderhevig aan mode. Fresh ’n Rebel voorzag deze trend al jaren geleden. De missie om technische accessoires om te toveren tot fashion- en interieur must haves is voldaan. Toch laat het Nederlandse merk zich keer op keer opnieuw inspireren door trends en creëert Fresh ’n Rebel het ene fashionable design na het andere. De speakers, headphones en mobiele accessoires van de collectie zijn in een nóg moderner jasje gestoken. Het kleurenpalet doet dan ook eer aan de merknaam. Van Brave Bronze tot Storm Grey en Safari Red. De aardse kleuren, ronde vormen, zachte stoffen en duurzame materialen geven de accessoires een warme, comfortabele en eigentijdse uitstraling en maken de Soul het muzikale hart van je huis.

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer