Elegant & Stijlvol op Safari in Kenia

Elegant & Stijlvol op Safari in Kenia

Een luxe privésafari in unieke wildparken en ontspannen aan oogverblindende stranden!Tijdens deze reis zul je verbaasd staan over de verschillende wildrijke landschappen van Kenia. Het fotogenieke beeldschone Samburu met zijn dramatische landschap, het groene gebied van Mount Kenya of Sweetwaters, Lake Nakuru met zijn neushoorns, en de befaamde Masai Mara staan garant voor een ultieme en stijlvolle safari. Deze reis is geheel op privébasis en wordt afgesloten met een onvergetelijk verblijf aan de zuidkust van Mombasa (maar doorvliegen naar Zanzibar of Seychellen is ook mogelijk!).

De safari gaat beginnen! Je maakt gamedrives en ziet wellicht het eerste wild: krokodillen, olifanten, giraffen, buffels, luipaarden, leeuwen en zebra’s. Je kunt ook onder begeleiding van een gewapende ranger een spannende wandeling maken door het tropische regenwoud.Bij het sodameer Lake Nakuru is er een grote kans op het zien van de neushoorn. Het gebied is uitgeroepen tot Rhino Sanctuary en daardoor kun je hier onder meer de witte en zeldzame zwarte neushoorn, maar ook luipaarden en buffels vinden.

Ook gaan we door de befaamde Masai Mara. Het landschap is adembenemend, met uitgestrekte vlaktes, heuvels, acaciabossen en dicht struikgewas. De Masai Mara sluit naadloos aan op de Serengeti in Tanzania en is onderdeel van de jaarlijkse migratie van  miljoenen gnoes en zebra’s. In dit gebied heb je het hele jaar door kans op het zien van veel wild. Een ballonsafari is een absolute must. Vanuit de lucht is het uitzicht fenomenaal.

Ontspannen aan het strand
Na onvergetelijke maar best vermoeiende dagen vlieg je naar Mombasa. Bij aankomst wacht een ontspannen verblijf van een aantal nachten in een zeer luxe strandhotel aan de oogverblindende kust van Diani Beach, waar je kunt snorkelen, duiken, maar ook heerlijk kunt genieten van het privéstrand, zwembad en massage. Duikschool, golfbaan en spa bevinden zich in de nabijheid.

Een geslaagde reis naar Afrika vergt een goede voorbereiding. Bij Jambo Safari Club hebben wij de kennis en ervaring en kennen wij alle locaties en routes zelf. Wij maken van elke reis een droomreis!JAMBO SAFARI CLUB
www.jambo.nl
Voor een persoonlijk reisadvies en/of afspraak met een SAFARI specialist bel 020-2012740

 

 

Uit de editie van

maart 2020

Lente