Eleanor - Culinaire Zeeuwse ontdekkingsreis

Eleanor - Culinaire Zeeuwse ontdekkingsreis

Culinaire Zeeuwse ontdekkingsreis bij vernieuwde brasserie Eleanor in Middelburg. Sfeervol genieten in Zeelands meest trendy restaurant en cocktailbar. In de oude binnenstad van Middelburg vind je hotel, brasserie en cocktailbar Eleanor. De enige cocktailbar van Zeeland is een begrip in Middelburg. En ver daarbuiten trouwens.  Naast sippen aan cocktails in een bijzonder sfeervolle omgeving, verdient de naastgelegen brasserie een aparte vermelding. Eten is hier namelijk een beleving en de chef werkt bij voorkeur met verse producten uit de streek. Genieten van dit culinaire avontuur doe je nu in een vernieuwde omgeving, want de ‘look & feel’ van de brasserie is volledig onder handen genomen. Het resultaat? Classy meets streetart. Denk aan velvet, kleurrijke meubels en accessoires en hier en daar een toefje goud. Dat sluit goed aan bij de sfeer van de waanzinnige cocktailbar.

 

Koken met de seizoenen

Zowel het interieur als de menukaart van de brasserie zijn vernieuwd. Chef Xavier Aelterman legt nog meer de nadruk op het koken met producten uit de streek én het seizoen. Het menu wisselt dus deels mee met de seizoenen. Op de nieuwe kaart vind je onder andere hert en kalfswang. Een aantal Zeeuwse klassiekers blijft op de kaart staan, zoals Zeeuws weiderund, oesters en kreeft. Het 3-gangenkeuzemenu eet je al voor € 39,-. Zet je zintuigen op scherp in de brasserie en laat je meevoeren met een Zeeuwse ontdekkingsreis in een kosmopolitische omgeving.

 

Met niets te vergelijken

Voor of na het eten in de vernieuwde brasserie duik je zó de cocktailbar in, die je achter in de zaak vindt. De brasserie en cocktailbar lopen in elkaar over, hebben een kleurrijke en trendy uitstraling en zijn met niets in Middelburg te vergelijken. Barmanager Boaz voorziet je hier van de meest waanzinnige cocktails. Probeer ook één van de signature cocktails of pak uit en boek een cocktailworkshop om samen met je vrienden de kneepjes van het vak te leren van Boaz.

https://eleanor.nl/nl/aanvraag-cocktailworkshop/

 

Over Eleanor

Bij Eleanor kun je eten, drinken en slapen. Na een fantastisch diner in de brasserie en heerlijke cocktails in de cocktailbar lig je binnen een minuut op het bed van één van de prachtige kamers van Boutique Hotel Eleanor. Vergeet tussendoor niet om de charmante stad Middelburg te verkennen. Voor meer informatie over het hotel, de brasserie en de cocktailbar ga je naar https://eleanor.nl/nl/.

 

Meer informatie over Eleanor
Adres:    Vlasmarkt 56, Middelburg                           
Telefoon: 0118-614851
Website: https://eleanor.nl/nl/                               
Facebook:https://www.facebook.com/EleanorMiddelburg/         
Instagram: https://www.instagram.com/eleanor.nl/           


Uit de editie van

januari 2022

Winter