Ed Nobel - Opening binnenkort

Ed Nobel - Opening binnenkort

Het is nu bijna zover, de opening van het grootste custom made juwelen atelier van Nederland. Na een bouwtijd van anderhalf jaar is dit bijzondere gebouw klaar om in gebruik te gaan worden genomen door Ed Nobel en zijn team. Niet alleen de buitenkant is bijzonder, ook de inrichting en aankleding zijn zeker niet traditioneel te noemen. Spectaculair en eigenzinnig zijn hier de juiste woorden, in niets dus een standaard juwelierszaak!

 

Wat direct opvalt is de centrale plaats van het atelier, het hart van het bedrijf, waar alles draait om het ambacht van het creëren van custom made juwelen. Deze passie zie je ook terug in het door Ed zelf ontworpen interieur, maar ook in de gebruikte materialen, waardoor duidelijk tot uiting komt waarvoor Ed en zijn team staan. Ook in het contrast tussen het gebruikte staal voor de inrichting, wat een industriële uitstraling geeft, en de fijnheid en precisie waarmee de handgemaakte juwelen worden gemaakt, komt dit dan ook mooi naar voren. Voor het gevoel, er is meer dan 1.000 meter stalen buis, 20.000 kg staalplaat en 210 meter stof verwerkt in de vitrines, meubels en het verdere interieur.  

 

De inrichting is er 100% op gericht om de klant mee te kunnen nemen in de reis van het ontwerpen van een juweel, het handmatig maken daarvan en de uiteindelijke overdracht. Deze reis begint bij de ontvangstbalie en gaat via de grote bar, langs de vitrines naar een comfortabele zitje op de begane grond waar het ontwerp van het juweel wordt doorgenomen. Speciaal voor trouwstellen is er op de eerste verdieping een geweldige ruimte beschikbaar, welke bereikbaar is via een loopbrug, waar in alle privacy en rust de ringen kunnen worden ontworpen. Voor de minder validen is er een lift aanwezig.

 

Allemaal heel belangrijk, aldus Ed, maar het allerbelangrijkste zijn de producten die wij  maken in het atelier. Hier komen onze passie en het vakmanschap het beste tot hun recht. Om dit met onze klanten te delen, is er in het nieuwe atelier meer ruimte gecreëerd waardoor klanten nog beter en van dichterbij het maken van juwelen kunnen volgen. Er is zelfs een zitje in het atelier waar de klant fysiek tussen de goudsmeden en steenzetters in kunnen zitten. Dichterbij de passie en het vakmanschap is niet mogelijk!

 

De officiële opening op 8 oktober a.s. zal worden verricht door de burgermeester van Spijkenisse,  de heer Foort van Oosten  

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst