Echt thuiskomen met Wiesa Styling

Zeker in deze bijzondere tijd van meer thuisblijven, wil je dat wel in een thuis waar jij je prettig en comfortabel voelt. En dat is precies wat Wiesa Styling voor je doet. Smaak is een kwestie van emotie en gevoel. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus waarom impulsaankopen voor je huis doen als je ook advies kunt krijgen van hét adviesbureau dat er verstand van heeft. Persoonlijk advies in combinatie met kennis van materialen, meer dan 25 jaar ervaring, originaliteit en passie voor het vak. 

 

Boordevol smaak en emotie 

Evelien en Wiesa leveren een totaal concept, boordevol smaak en emotie. “Het stylen en kleurconcept zit in je genen, dat kan je niet leren”. Ze komen graag bij je thuis langs om de sfeer te proeven. Wiesa Styling werkt volgens gevoel en creëert daarbij een interieur dat praktisch is, maar met jouw eigen persoonlijke stijl. Ze visualiseren het totale plaatje, zodat jij jouw wensen kan zien. Daarna kies je voor alleen advies -zoals je eigen meubelen met een paar aanpassingen-, een totaal nieuw interieur of je geeft alles, heel fijn, uit handen. “Het mooiste compliment is dat klanten bellen, omdat ze nog zo blij zijn met hun thuis. Of dat een nieuwe klant belt, omdat ze via via hebben gehoord dat ze bij ons moeten zijn”. De kwaliteit, het persoonlijke advies, de styling en de afwerking tot in details is echt het visitekaartje van Wiesa Styling. 

 

Totaalconcept voor ieder budget 

Wiesa Styling heeft onlangs deze geweldige nieuwbouwwoning in s’ Gravenzande opgeleverd. Hun klanten vertelden dat het nu “echt thuiskomen is”. De warme woonkamer in aarde tinten met bronzen kleuraccenten. En de stoere slaapkamer met poedertinten en een geweldig plafond in dezelfde kleur als de muren. Naast totaalconcepten voor particulieren en bedrijven, geven ze ook op maat gemaakt advies over het gebruik van materialen, meubels, accessoires en het creëren van de juiste indeling d.m.v. een 3D-tekening. Dus ben je toe aan een frisse wind door je huis? “We geven advies voor ieder budget, groot en klein”. Een gesprek bij je thuis, wanneer het jou uitkomt op afspraak,  en een op maat gemaakt stylingadvies heb je al vanaf €500.

 

Wiesa Styling 

Hoflaan 23, ‘s-Gravenzande

Mail voor een aanvraag: wiesa@wiesastyling.nl

www.wiesastyling.nl

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter