DOCTOR BABOR MASKS

DOCTOR BABOR MASKS

DOCTOR BABOR MASKS

VOOR MEER ZICHTBARE RESULTATEN

DOCTOR BABOR Beauty News! Masker op, voor een nóg mooiere huid: DOCTOR BABOR presenteert de nieuwe sheet- en cream-maskers met high performance-werkstoffen voor onmiddellijke resultaten! De DOCTOR BABOR-productlijnen HYDRO, LIFTING, CALMING en CLEANFORMANCE zijn populair voor hun zorgvuldig geselecteerde, doelgerichte werkstofcombinaties voor specifieke huidbeelden zoals droge huid, huid met fijne lijntjes, gevoelige huid of jonge huid. De nieuwe sheet- en cream-maskers vormen een optimale aanvulling op de huidverzorgingsroutine en verlenen de huid in slechts 15 minuten een power-break om nieuwe energie op te doen. Voor een stralend mooie en verzorgd huid! De vier verschillende, dermatologisch geteste maskers met high performance-werkstoffen zijn vrij van synthetische polymeren, siliconen, parabenen en kleurstoffen!

 

Overzicht van de nieuwe DOCTOR BABOR-maskers:

DOCTOR BABOR HYDRO - HYDRATING BIO-CELLULOSE MASK

Het verkoelende HYDRATING BIO-CELLULOSE MASK ligt perfect op de huid en zorgt voor een intensieve en langdurige vochtigheidsboost vanaf het eerste gebruik. Dit is te danken aan 5 verschillende hoog- en laagmoleculaire soorten hyaluronzuur, die de bovenste huidlagen hydrateren. Polylglutaminezuur, de nieuwe 'power hydrator', versterkt het effect van het hyaluronzuur, voor een nog intensievere hydratatie met plumping-effect. Centella Asiatica-extract en niacinamide ondersteunen de vernieuwing van de huid en versterken de huidbeschermingsbarrière. De combinatie van aloë vera en panthenol kalmeert de huid. Het resultaat: minder diepe rimpels en een langdurig hydraterend effect - voor een stralende, jeugdige, stevige huid. Gebruikstip: Breng het bio-cellulosemakser 's morgens of 's avonds na de gezichtsreiniging aan op de droge huid. Vouw het masker open en trek de twee buitenste folies er voorzichtig af. Leg het masker op het gezicht en wrijf het glad. Laat het masker 15-20 minuten inwerken en klop de serumrestjes zachtjes in de huid. Extra tip: Het masker is ook te gebruiken als after sun-product!

1 stuk; €9,90Adviesprijs                   

 

DOCTOR BABOR LIFTING - TIGHTENING CREAM MASK

Het TIGHTENING CREAM MASK met lifting-werkstoffen is erg populair voor haar formule die crème omzet in olie. De werkstofcombinatie van het TIGHTENING CREAM MASK combineert zanthoxylumextract, een extract uit de Chinese Szechuanpeper, dat zorgt voor een natuurlijk lifting-effect, met galactomannan uit de Tara-boom, die samen een optisch gladheidseffect produceren. Galactomannan ondersteunt daarnaast de collageensynthese. In combinatie met signaalpeptiden, die de signaaloverdracht verzwakken en zo microspanning in de huid verhelpen, ziet de huid er gladder en meer ontspannen uit. Maritiem collageen hydrateert intensief en ondersteunt de natuurlijke instandhouding van de huidstructuur. Cafeïne bevordert de stofwisseling. Sheabutter, amandel- en olijfolie voeden de huid. Op die manier zorgt het masker onmiddellijk voor een optisch effect en maakt het fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Het resultaat: een gladdere en intensief verzorgde huid. Breng het masker na de gezichtsreiniging aan op gezicht, hals en decolleté en masseer het zachtjes in tot de crème verandert in olie. Laat het masker 10-15 minuten inwerken en masseer eventuele restjes in de huid of verwijder ze met een tissue. Tip: Het masker kan als intensieve behandeling meerdere keren per week 's nachts of tussendoor overdag worden gebruikt.         

10 ml; €9,90 Adviesprijs

                                                                                                               

DOCTOR BABOR CALMING - CREAM COATED MASK

Het CALMING CREAM COATED-vliesmasker is populair voor zijn speciale werkstoffenmix voor de gevoelige, droge en gestreste huid. Cynanchum Atratum-extract kalmeert de huid, vermindert lichte roodheid en ondersteunt de huidbeschermingsbarrière. De perfect op elkaar afgestemde combinatie van propolisextract, amandelolie en sheabutter ondersteunt de huidvernieuwing en zorgt dat de huid er evenwichtiger, meer ontspannen en optimaal verzorgd uitziet. Bovendien hydrateert hyaluronzuur de droge, gespannen huid. Lichte roodheid en irritaties worden gereduceerd en de huid ziet er gekalmeerd, evenwicht en perfect verzorgd uit. Leg het vliesmasker op het gereinigde en droge gezicht. Laat het masker gedurende 15 minuten op het gezicht liggen. Masseer eventuele crèmerestjes zachtjes in de huid in.                        

1x2 stuk.; €9,90 Adviesprijs

 

DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE - HEMP FIBER SHEET MASK

Het HEMP FIBER SHEET MASK is een veganistische, speciale verzorging voor de jonge, veeleisende huid die zorgt voor een intacte huidbarrière en een gezond uitziende, vitale teint. Het masker is een echt natuurtalent, met 97% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een vlies van 70% hennepvezel! De combinatie van pre- en probiotica, een schorsextract van de rode esdoorn, extract van mastiekboomhars en hyaluronzuur heeft een matterend, evenwichtherstellend en hydraterend effect, voor een evenwichtige en matte huid. Pre- en probiotica versterken de huidbeschermingsbarrière en zorgen voor een evenwichtig microbioom en voor een gezond uitziende, gelijkmatige teint. Mastiek helpt bij regelmatig gebruik het huidbeeld te verfijnen en onzuiverheden te verminderen, en laat een gladde, matte teint achter. Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief en vermindert droogheidsrimpels. Leg het sheetmasker op het gereinigde en droge gezicht. Laat het masker gedurende 15 minuten op het gezicht liggen. Klop eventuele serumrestjes zachtjes in de huid.       

1 stuk.; €8,90 Adviesprijs

                

Alle maskers moeten direct na het openen worden verbruikt. Gebruik de maskers nooit opnieuw! Bewaar de maskers in de koelkast voor een extra verkoelende ervaring.

 

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer