Dinnershow Hoshena

Dinnershow Hoshena
Voor het eerst in Nederland en alléén in Hotel New York.

Pratende borden, zwevende schalen en een tafelkleed dat bijna magisch ‘vlam vat’… Bereid u voor op een sprookjesachtige, culinaire en mind-blowing 3D-ervaring die u niet snel zal vergeten: Dinnershow Hoshena. Hotel New York in Rotterdam was altijd al majestueus, maar is nu letterlijk het paleiselijke decor van een mee- slepend, interactief en koninklijk zevengangendiner. Uw gastvrouw: de koningin van Hoshena. Aan de hand van zeven betoverde en smakelijke gangen loodst ze u haar sprookjesachtige koninkrijk door. Bent u de onver- schrokken en avontuurlijke held die zij zoekt? Kom erachter in deze unieke dinnershow!

 

De internationale Dinnershow Hoshena komt naar Nederland. Na Londen, Dubai en Stockholm is Hoshena nu 4 dagen per week in Hotel New York in Rotterdam  te zien en beleven. Geniet van culinaire creaties uit het 7-gangen diner van chef-kok Edward de Ridder van NY Basement, het fine dining restaurant van Hotel New York.

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York. “We zijn trots dat we met Dinnershow Hoshena iets unieks hebben binnengehaald. Een innovatief concept dat een mooie aanvulling is voor wat Hotel New York al te bieden heeft. 

Michel en Inge Gesthuizen, eigenaren M.I.Hospitality Concepts “Bij het zoeken naar de allereerste partner in Nederland waren voor ons 3 factoren van groot belang: kwaliteit, locatie en motivatie. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we deze samenwerking aangaan met Hotel New York, een zeer grote naam in de hospitality scene in Nederland. Het unieke concept, de passie en het enthousiasme van het team, gecombineerd met de kwalitatief hoogwaardige keuken en de aanwezige knowhow gaan zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten.” 

 

Nadine Bashir, creator hoshena

Een paar jaar geleden realiseerde ik mij dat wat ik doe als bedenker van restaurantconcepten - mensen gaan niet alleen uit eten, maar gaan voor de sfeer. Elk restaurant moet dus een uniek verhaal vertellen. Dat is de gedachte achter het meest recente concept waaraan ik werkte in samenwerking met de Britse multimediakunstenaars Studio McGuire en een team van muzikanten, grafisch ontwerpers, schrijvers en een chef-kok.  Een meeslepend pop-up diner dat gebruikmaakt van projecties en illusies om een ​​sprookje tot leven te brengen. De eerste gang is erg verrassend en het idee is dat dinergasten heerlijk gaan eten en worden vervoerd naar het koninkrijk dat we hebben gecreëerd, waar emoties zijn verboden. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden de dinergasten de helden van het verhaal en elke gang onderzoekt verschillende emotionele combinaties  zoals angst / moed, woede / vrede en verdriet / geluk. De laatste gang is geïnspireerd door liefde. We moeten het verhaal vertellen via elk gerecht en de verschillende emoties die eten oproept, aangezien gasten geen boek lezen of geen film kijken. Het resultaat is een volledig meeslepende ervaring. Hoshena draait helemaal om magie en illusie en bevat veel technologie, scheikunde en natuurkunde. Het was een uitdaging, aangezien alle rekwisieten op maat zijn gemaakt.

 

Meer informatie over Dinnershow Hoshena en het reserveren ervan is te lezen op www.hotelnewyork.nl/dinnershow

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst