De lyd experience

De lyd experience

Arabella Memdouh, marketing director, vertelt enthousiast dat de vier lyd filialen een totaal high-end, comfortabel woon- concept bieden. Naast de luxe merken audio en video vind je hier interieur inspiratie van diverse ontwerpers.

 

Exclusief totaal woonconcept

Eigenaar Robert de Zeeuw werkte jarenlang als retail manager voor grote fashion merken. Hij gooide het roer om en sinds afgelopen juli was de eerste lyd multi brand store in Rotterdam een feit. Eindhoven volgde al snel en binnenkort openen de concept stores in Amsterdam en Laren. Bovendien staat de nieuwe website, met webshop, online. Robert’s missie is om klanten een high-end belevenis van de onbegrensde mogelijkheden van de meest unieke, mooie en exclusieve high-end audio en videomerken te laten ervaren. Dit alles gecombineerd in een omgeving boordevol interieur, van exclusieve ontwerpers, zodat je meteen ziet hoe jouw thuis eruit kan gaan zien en hoe je comfortabel kan wonen. In combinatie met hun klantgerichte service en oog voor detail, is dit een unieke ervaring als je één van de winkels bezoekt. 

Arabella: “Door het voortdurend streven naar innovatie en creativiteit vinden wij mogelijkheden om de wens van onze klanten op het gebied van video, sound en living volledig te vervullen, middels een totaal concept. Wij geven onze klanten een onvergetelijke ervaring in één van onze stores, tijdens onze exclusieve events, maar vooral door ons persoonlijk gerichte contact. De concept stores in Rotterdam, Eindhoven en Laren zijn ingericht op het comfortabele ‘buiten’ wonen en die in Amsterdam op het meer compactere ‘metropolitan living’.

 

De lyd wereld 

Geen enkele ruimte is hetzelfde. En toch wil je dagelijks het fijnste geluid ervaren. Bij lyd kom je in een wereld van high-end merken als Bowers & Wilkins, Sonus Faber, Rotel en Sennheiser, die de perfecte maatwerk oplossing bieden. De wereld verkennen met je eigen soundtrack, genieten van je favoriete songs en er ook nog mee kunnen bellen? De koptelefoons van Bowers & Wilkins en Sennheiser, maken het allemaal mogelijk. Wil je graag je muziek van plek naar plek meenemen? Dan vind je hier een portable audio aanbod voor een geweldige draadloze geluidservaring in stijlvolle ontworpen designs. Daarnaast beleef je met de selectie van lyd televisies keer op keer het ultieme thuisbioscoopgevoel. De topline van Loewe, Samsung en Bang & Olufsen zijn ware kunstobjecten en kunnen naar wens omlijst worden.

 

Nog meer woongemak 

Wil je nog meer gemak en comfort in en rondom jouw huis? Lyd werkt samen met Domotica Solutions. Waar je ook bent, geven zij jou de mogelijkheid om slimme apparaten vanuit één centraal punt te besturen. Zoals het automatisch aan- en uitschakelen van je (sfeer) verlichting, als je wakker wordt, is je koffieapparaat al aangezet, het regelen van de temperatuur in je huis, het besturen van je rolluiken, gordijnen, zonweringen, deuren, hekken, poorten en nog veel meer. En natuurlijk creëert de Domotica een volledig automatisch entertainment systeem. Bovendien bespaar je op energieverbruik en kosten, dankzij slimme tijdschema’s. Gewoon een tool die jouw leven ook een stuk aangenamer maakt; een elektronische communicatieschakel tussen allerlei ‘slimme’ elektrische apparaten in en rondom jouw woning.

Lyd is dus dé one-stop-store store waar je alle high-end merken en tools voor comfortabel wonen vindt. Ga dus snel eens langs voor die ultieme lyd experience.

 

www.lyd.nl

 

 

 

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst